3906

Гатьо от "Игри на волята" охранявал Баретата и Алексей Петров, вижте къде се е прицелил сега

Гатьо от "Игри на волята" охранявал Баретата и Алексей Петров. Вижте към каква кариера се е прицелил сега

 

Бившият командос и актуална риалити звезда Пеньо Гатевски – Гатьо може да стане официален водещ в Нова тв, тъй като, много от зрителите нададоха вой след отпадането му от "Игри на волята" и направиха петиция с искане да го върнат на екран. 

Тъй като това няма как да стане, тъй като предаването отдавна е записано, има огромна вероятност да го направят лице на някой от онлайн проектите, свързани с предаването.

Освен много фенове Гатьо събира и голяма критика заради простоватите си маниери и стил на изразяване, както и заради консервативните си убеждения, които се притеснява да демонстрира. Много зрители го намират за закостенял и ограничен в разбиранията си. По-голямата част от аудиторията на риалитито обаче вижда в това не дефект, а ефект, тъй като се забавлява с него.

Хората смятат, че бившият командос е свеж и интересен, затова настояват телевизията да му даде да води собствена рубрика – редовно да записва свои коментари около епизодите на риалитито. Това едва ли ще стане в ефира, защото програмната схема трудно би могла да се размести, за да се търси място за такава рубрика. Но в интернет пространството създаването на подобен проект е въпрос единствено на време.

От 15 години риалити героят работи като лична охрана. В момента той охранява бизнесмен от Пловдив, чието име на споменава. Злите езици твърдят, че мачото известно време се е грижил за сигурността на самия Алексей Петров, който беше разстрелян през август, пише „Уикенд“.

Гатьо и съпругата му

 

Гатьо работел като бодигард на бизнесмена преди около 2 години, но бързо напуснал, тъй като  заплатата му била малка. След това риалити героят за кратко бил охрана на Златко Баретата. Гатьо бил доволен и от парите, и от отношението към него, но напуснал, за да се установи при семейството си в Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
ха ха ха

ха ха ха

22.10.2023 | 11:18

Този е ''свеж''и ''интересен''само за простафелите като него.Телевизиите като надушат някой тип Динко и Митьо Пищова ги разнасят като панаирдийска мечка за подигравка на хората.

Отговори
1 0
Голям смях

Голям смях

22.10.2023 | 08:52

Хубав виц , този да води нещо по тв и имал фенове , как ви са феновете , дървеняци като него.

Отговори
2 0
Този

Този

22.10.2023 | 08:51

Става само да води овце по полето з НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА .

Отговори
2 0
tyuytu

tyuytu

21.10.2023 | 23:09

Искате ли дълъг и страстен се.кс за няколко часа, много спеpма, издръжливост, повишен тестостерон (лечение на простатит и плешивост) вече е възможно и безопасно на всяка възраст. Прочетете сами ==-----> https://min.lc/strem

Отговори
0 3
Архимед Догановски

Архимед Догановски

21.10.2023 | 22:44

Този яло В и неща Стен пома К беше офчар в мойта ферма.Хващал съм го над 20 пъти да се снушава с офце.

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?