1939

Гърми и трещи: Как се държи всяка зодия, когато е в лошо настроение

Всеки човек се държи по различен начин, когато не е в настроение. Някои се усамотяват и не искат да контактуват с никого, други си го изкарват на тези без вина, трети правят невероятни конфликти, пише  struma.bg . Донякъде това може да зависи и от звездата, под която сме родени. Вижте какво казват астролозите по темата.

Овен

Овните се превръщат в същински дяволи, когато са ядосани – изключително груби, агресивни и студени. Могат да достигнат дори до прилагане на физическо насилие.

Телец

Телците очакват цялото внимание и грижа на близките си върху себе си, когато не са в настроение. Същевременно обаче могат да ви прогонят и обидят, ако се опитате да им дадете полезен съвет.

Близнаци

В Близнаците се борят две страни – тъмната и светлата. Затова и когато не са в настроение може да проявяват признаци на биполярност. Очаквайте от тях всякакво настроение.

Рак

Раците са твърде емоционални и драматизират излишно. Въплъщават се в ролята на същински хленчещи бебета, които не могат да изрекат с думи какво им е.

Лъв

Лъвовете обичат да са център на внимание и очакват при лични проблеми познатите им веднага да ги заградят и обгрижват. 

Дева  

Представителите на този знак се превръщат в същински досадници, когато не са в настроение. Те са много нервни, постоянно премислят и най-малките детайли и създават различни сценраии в съзнанието си, което подлудява околните.

Везни

Везните се превръщат в безчувствени създания, когато не са в добро настроение. Не се притесняват, че с думите си ще ви наранят и унижават всеки, който им се мерне пред погледа.

Скорпион

Представителите на този знак е по-добре да не ги виждате в лошо настроение, макар че това е неизбежно. Не правете опити да повдигнете духа му, а по-скоро спазвайте безопасна дистанция.

Стрелец

Стрелците имат нужда от свидетели, когато са в лошо настроение, за да може да му повдига самочувствието. Нужни са само няколко мили комплимента, за да забравят за лошото си настроение.

Козирог

Козирозите са на принципа, че когато те не са в настроение, то никой няма да бъде. Прехвърлят негативната си енергия и на околните и развалят всяка шега.

Водолей

Представителите на този знак стават изключително отмъстителни, агресивни и манипулиращи, когато са в лошо настроение. Но никога няма да споделят каква е причината за него.

Риби

Рибите се държат като мекотели, които се оставят да бъдат малтретирани и използвани от околните. Техният най-голям проблем е това, че не знаят как да се обичат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?