Следвайте ни

Гърмеж в NOVA! Гала отнесе солена глоба заради секс

viber icon

Разговорите за секс в ранните сутрини в „На кафе” по Нова телевизия вече са забранени, след като Съветът за електронни медии е наказал със солидна глоба предаването на Гала. Поводът за наказанието са множеството сигнали на възмутени зрителки до СЕМ.

В продължение на месеци Гала и компания скандализираха от екрана с непрестанното провокиране на разговори за секс и алкохол, които са крайно неподходящи за този часови пояс. Темите изместиха обичайните за сутрешно токшоу разговори. Възмутени зрителки затрупали с жалби СЕМ и настоявали за по-адекватен език и подходящи теми в сутрешните часове, като приложили цитати от най-пиперливите разговори в ефир, пише „Уикенд”.

Амбицирани да повишат зрителския интерес, панелистите в „На кафе” оживено се впускаха рано сутрин в любопитни креватни признания. Неведнъж разговорите на Гала с коментаторите в студиото се въртяха все около това какви са интимните фантазии на хората и къде ги реализират. Водещата откровено призна, че е прочела популярната книга „50 нюанса сиво”, която бе екранизирана, но изобщо не я впечатлила.

„Мога да напиша много по-интересна книга с такъв тип истории от „50 нюанса сиво”, хвърли бомбата Гала и намекна колко атрактивен полов живот води. Понякога обаче разговорите в студиото ставаха толкова провокативни, че водещата се разграничаваше от тях. Друг път прехвърлилата 50-те блондинка от Плевен обсъждаше с панелистите от голи момичета в Дубай до еротичната платформа OnlyFans.

Никол Станкулова разказа за горещите си впечатления от Дубай. „Сега ще ви покажа едни женички, които се галят чисто голи, не къде да е, а в Дубай. Това ако се случи в България ще бъдат арестувани. Но там няма почти местно население... Ходят на почивка и си правят каквото искат. Всъщност в Дубай съм виждала най-много проститутки. Там съм виждала един мъж на масата и 20 компаньонки с него. Това е масово явление там. Проблемът е, че са голи, но то и по ресторантите са полуголи. Това го правят основно рускини”, обясни надълго и широко синоптичката на Нова телевизия.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?