1553

Гъмов го закъса заради любовен триъгълник с млада актриса

Станимир Гъмов май няма спирка, когато става дума за любовни страсти, въпреки че личния му живот в последните години прилича повече на голям хаос, отколкото на нещо друго.

Този път кукленият актьор започна връзка с колежката си Стиляна Маркова и в това нямаше да има нищо учудващо, ако Маркова не беше обвързана вече. С Гъмов се срещали предимно нощем, за да не разбере гаджето на актрисата. Друг е въпроса обаче, какви обяснения дава Стиляна на официалния мъж до себе си за липсата си в тези часове от денонощието.

48-годишният актьор пък, се хвалел наляво и надясно с новото си гадже, с което твърдял даже, че вече дели един покрив. Очевидно таи надежди Маркова да бие шута на предишния си приятел и да остане само с него. Както се казва - ще поживеем, ще видим.

Факт е, че през последните 20 години Станимир Гъмов не се спря - купони, жени, напивания и логично изтънял джоб. Зрителите на "Биг Брадър" още помнят изпълненията му и напористия му флирт с Преслава, пише kliuki.bg.

Към новата си изгора Гъмов също демонстрира познатото поведение, наричайки я в социалните мрежи "м@нгал". Дори е написал да му върне чаршафите, което е голям удар за нея, защото така гаджето й става публично опозорено, че са му сложили рога.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Fucky

Fucky

21.12.2022 | 09:16

Що за измислици. На мен ми каза,че го е закъсал за домашна ракия. Има ли домашна,жена на му трябва. Три юнашки гълтока и "лека нощ деца"

Отговори
1 0
Да бе да

Да бе да

19.12.2022 | 06:07

Мислите ли, че някой ще повярва на измислиците ви. Алкохол и жена-не става. Не се излагайте.

Отговори
3 0
Хи хи

Хи хи

18.12.2022 | 18:17

Абе коя жена толкова ще се намрази за да спи с тоя дърт пияница Гъмов.Това са негови измишльотини тоес иска му се,но няма да му върже никоя.

Отговори
5 1
истината

истината

18.12.2022 | 14:11

Истината е че Гъмов не може да спи с всички жени на София , но си струва да опита.

Отговори
6 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?