Следвайте ни

Гала занемя, Стефан със скандален коментар за мастурбацията

viber icon

Интересно сравнение - между ваксината за коронавирус и секса, направи Стефан, любимият на водещата Гала. В профила си в Инстаграм той призна, че двойката не се е ваксинирала.

Двамата вече изкараха  COVID-19 още през ноември миналата година, като телевизионерката дори показа пред камера как й правят тест.

От дома си тя надълго и широко разказваше за симптомите на китайската зараза и психологически страхове от болестта, но явно те не са били чак толкова страшни, че да я накарат да се боцне. 

Стефан дори смята, че твърде чувствителната тема за българското общество не бива да се засяга в обществени разговори и не е много прилично да се говори за ваксинация, както не е прилично да се обсъждат заплати и секс. Той обаче изрично уточнява, че двамата „засега” не възнамеряват да се ваксинират.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ванчита

Ванчита

30.07.2021 | 08:49

Ей...ще умрете от злоба бе...какво толкова ви е направила Гала та сипете такава жлъч ??? Ужасни сте. Има господ и гледа- безбожници такива. Дръж те си скапаното мнение за вас. Аз харесвам Гала и Стефан. Прекрасно семейство и уникални позитивни хора. Не пишете глупости а се огледайте !!!

Отговори
0 0
Биби

Биби

22.07.2021 | 23:16

Амааа, пишите си каквото ви падне. Никаква връзка със заглавието.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?