Следвайте ни

Гала с нечувана изцепка за бившия, сгрешен SMS я събрал със Стефан

viber icon

Пандемията удари бизнеса на Стефан Николов, мъжа до популярната водеща на „На кафе“ Гала. „Тази година е трудно за мен. Изгубих много кошери заради ди пръскането с химикали и невъзможността да полагам грижи. Пътуването беше затруднено, а хората в обкръжението ми спряха да ми помагат по различни причини. Не може да се каже, че съвсем съм фалирал, но нещо подобно е“, сподели Стефан, който се надява ситуацията да се нормализира.

Мъжът на Гала и тази година отново й изпрати есемес, 15 години след сгрешения, който пуска и става причина двамата да се запознаят. Тогава водещата е в тежък развод, а той е с малко дете и луд характер. „Аз бях всепомитащо гюле, а тя - непоклатимо дърво. Гюлето продължи да се върти, дървото го контролира. Обаче сега гюлето е в застой, охладено“, смее се Стефан за отношенията им днес.

 „Мога да кажа, че го обичам повече от себе си. От първия си мъж разбрах, че не трябва да вярваш 100% на мъжете, но със Стефан любовта ни е различна“, споделя от своя страна тв водещата. Тя признава, че и двамата имат трудни характери. „Той обаче все още трудно казва „Извинявай“, уточнява Гала.

Допреди нея той бил още по-буен. „Карах пистови мотори, обикалях купони, случвало се е даже да се прибера след три дни по заведения. Ако не беше Гала, никога нямаше да се променя“, категоричен е бизнесменът. Между всичко обаче Стефан бил много романтичен, водещата пък внася спокойствие и хармония, пише „България Днес“.

„Тя беше моята мечта. Харесвах я как изглежда. Живях с нейното лице за идеалната жена и след 15 години тя вече е моя жена. Оттогава вярвам в чудесата“, смее се Стефан. И добавя: „Не се чувствам в нейната сянка, при положение че тя ми е слънце и всъщност, като ме огрее, аз хвърлям сянка надолу. Ето дори от тази гледна точка аз съм основата, на която е стъпило слънцето да грее“, допълва половинката на Гала.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Оня

Оня

04.01.2021 | 19:22

Ха... Стефан... Ако не беше Гала, кой го знае този хвалипръцко и голтак? Щом толкова се изхвърля, нека се ваксинира и докаже, колко я обича.

Отговори
8 2
Анонимен

Анонимен

04.01.2021 | 16:19

Не ми се вярва тези поетични думи за слънцето и сянката да са излезли от устата на въпросният Стефан. Видяхме го колко е "умен" за краткото време, в което участваше в предаването на Гала.

Отговори
12 1
Хех

Хех

04.01.2021 | 15:52

Честно казано дъщерята на Гала много ми прилича на Стефан. Същите очи, същото лице и изражение. Явно животът е ироничен понякога.

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?