Следвайте ни

Гала побесня! Ето как я отсвири Халваджиян

viber icon

Магърдич Халваджиян дължи над 10 000 лева за общи нужди на жилището в скъпарския комплекс, в който живее, пише в. „Уикенд”.

Ще припомним, че семейството на телевизонера обитава изключително шикозен имот в гъзарски столичен квартал. Жилището е в затворения комплекс „Маунтин вилидж”, намиращ се в близост до езерото Панчарево. С апартаменти там могат да се похвалят още Мая Илиева, Наталия Симеонова, Димитър Рачков и куп други богати и известни българи.

От особен аспект е определението богати, защото обикновен човек едва ли ще може да си позволи лукса да живее там. Само поддръжката на месец се равнява на около хилядарка. Като в това число влизат пари за охрана, за градинар и почистване на басейн.

На Халваджиян обаче явно им се свидят въпросните пари, защото сумата, която дължат, е набъбнала на близо 10 бона.

Именно заради дълга им се стигнало до куриозна ситуация. Охраната не позволила на семейната приятелка Гала да посети дома на Маги и Кремена. Водещата на „На кафе” била помолена не чак толкова учтиво да напусне пределите на имота, защото докато не се издължат, популярните обитатели ще останат изолирани.

Цялата тази сага с богатите Халваджиян, на които им се свидят пари за охрана, дошла в повече на съседите. Всички се обединили около тезата, че Магърдич ще трябва да се издължи, ако искат да продължат да си съжителстват мирно и тихо.

Коментари (1)

Мария Петрова

Мария Петрова

07.07.2020 | 13:25

Защо ни занимавате с глупости?Човекът има пари и ще си ги плати.Какво са за него 10000 лв?Пишете за мизерията в която живее по-голямата част от обществото.Пишете за огромната безработица,която принуждава младите хора да отиват по за това,че старите хора чужбина.Пишете се страхуват повече от непрекъснато растящите цени,отколкото от коронавируса.България е мила и скъпа за всички българи,но за едни е майка кърмилница ,а за други - мащеха!

Отговори
35 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?