49
Следвайте ни

Гала ли? Вижте кой е най-близкият човек на Мари СНИМКА

viber icon

Гала очевидно е възпитала добре дъщеря си Мари, която за пореден път показа колко важно е за нея семейството. Този път обект на внимание и изразяване на обич от страна на Мари стана баба ѝ. Ето какво споделя чааровната наследница:

„Баба ми е най-любимият човек на света! За мен тя блести и излъчва нейната си топлина, която е неповторима и привлича всички, които я познават сякаш да си вземат малко блясък от нея.

А тя раздава и раздава и все по-ярка става зарежда я това споделяне. Това съм наследила и аз зарежда ме да споделям. Но най-обичам с баба да споделям. Минавам да пием кафе, тя казва: ,,Много хубави пръстени, бабо". 

Свалям, давам й и съм най-щастлива да я гледам как носи частичка от мен със себе си“, казва Мари, цитирана от hotarena.net.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Гоши

Гоши

10.12.2021 | 14:22

Каква е тази фамилия , някъде е изгубила няколко букви от името . И никой не се интересува от тази .

Отговори
4 0
На мен

На мен

10.12.2021 | 09:09

вече взе да ми харесва , като чета как ги оплюват тия . Ама нали искат постоянно медиите да пишат за тях . Възрастната дама пък и нали е най-добрата водеща в една телевизия ( "няма друга като нея" ) . Незнам как ще го преживеем ако я свалят от екран ? Може да се разболеем от мъка ...

Отговори
4 0
Гого

Гого

10.12.2021 | 08:38

Стига с тези коне и баби от Плевен ако не са те ще е трактористката от две могили с дъщеря си и внучката от неизвестен дядо милионер пишете за други неща други хора тези се изтъркаха

Отговори
7 0
LeoTigre

LeoTigre

09.12.2021 | 22:30

Много е нахална тая грозотия с конската муцуна Мари!

Отговори
8 2
Шуши

Шуши

09.12.2021 | 16:02

Тази в муцуната ми прилича на куче от породата немски шпиц.

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?