3906

Гала ли е поредната млада баба? Бременна ли е щерка й Мари? ВЕДЕО СНИМКИ

Всички вече се питат - това ли ще е поредната млада и известна баба? Бременна ли е щерката на Гала?

 

Дъщерята на Гала явно не е наследила добрия ген на майка си, който я държи слаба без кой знае какви усилия, и вече от доста време има сериозни проблеми с поддържането на теглото си. Но в последните два месеца Мари Константин е започнала да дебелее стремително бързо.

Освен ако не е в очакване на първа рожба, Мари Константин трябва сериозно да се вземе в ръце и да ограничи храненето, защото е само на 27 години, а лицето й вече е започнало да прилича на кръгла луна. Благодарение на сравнително пропорционалната си фигура и добре усвоен стил на поведение пред камера като на филмова звезда, тя все още е секси.

 

Проблемът с килограмите личи с кристална яснота в най-новия й проект, в който прави интервю с майка си. Гала е стройна и слаба, както винаги, а лицето на Мари напомня надута плажна топка, особено в областта на брадичката. Странното е, че огромната промяна във външния й вид е настъпила само в рамките на последните два месеца – два месеца и половина. В записите, които е пускала през февруари в социалните мрежи, младата жена не е кой знае колко слаба, но няма и двойна брадичка. Тя изглежда като нормално момиче на своята възраст. За този кратък период от време, съдейки по външния й вид, тя сигурно е натрупала поне 7-8 килограма по снагата си.

Разбира се, това би било лесно обяснимо, ако Мари е бременна. Тя има връзка с партньора си Константин – син на Деляна Маринова-Джуджи, още от ученическите години. Знае се, че двамата са заживели заедно, че са се сгодили, нищо чудно да са решили да създадат и потомство. Но за дъщерята на Гала и преди се е шушукало, че може да е бременна, когато е напълнявала рязко, а това в крайна сметка са се оказвали най-обикновени слухове. Засега не се е оформило издайническо коремче, която да доказва, че е в очакване на бебе. И все пак, ако е така, ние й желаем лека бременност. Ако не е, най-добре ще бъде да мине на диета, пише hotarena.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Задължително

Задължително

30.04.2024 | 17:44

Поредното сведение за кифли мухлясали. То едното е дърта чанта .

Отговори
4 1
Тв критик

Тв критик

30.04.2024 | 17:43

Пак ли тези двете досадни и противни същества . Не е трудна а ДЕБЕЛА И НЕ Е ХУБАВА .

Отговори
4 1
Пенка

Пенка

29.04.2024 | 19:13

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Отговори
1 2
Уточнение

Уточнение

29.04.2024 | 16:35

Толкова са отвратителни и двете ..

Отговори
7 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?