Следвайте ни

Гала лъсна гола пред цяла България ВИДЕО

viber icon

Зрителите на финала на сезона на "Забраненото шоу на Рачков" видяха Гала гола. Мъжът ѝ Стефан показа в национален ефир техни невиждани кадри от мобилния си телефон, на които се видя как водещата на "На кафе" се съблича, след като излиза от сауната и скача както майка я е родила в снега, пише fakti.bg.

"Защо не водиш така и "На кафе", бе, Галче!? Рейтингът ще се вдигне", обърна се към нея Рачков с предложението, след като се ококори на горещите кадри. "Нямам нужда, но мога да съдействам с нещо и за твоя рейтинг", отвърна му Гала, след като и самата тя беше изненадана от излъчването на личното видео.

"Ти зимата така позираш, а представям си лятото какво ще е... Ще вариш лютеница само по парфюм", пошегува се шоуменът.

Любимият ѝ мъж Стефан бе сред зрителите в залата, а до него в публиката седеше не кой да е, а новата любима на Рачков - Анита.

След това Рачков попита Гала кое е любимото ѝ място за почивка, подтиквайки я да признае, че са били заедно на ваканция преди време. "Да, ходили сме заедно на почивка, така е. Морето обаче не ми е любимо, обичам планината. На Стефан любимото му място е с мен, независимо къде", обясни Гала.

Освен това тя се закани на Рачков, че има любопитни кадри и с него. "И аз имам кадри с теб, ще ги извадя някога", обяви Гала с широка усмивка.

Шоуменът също така пусна видео, на което Къци Вапцаров попита своята бивша асистентка в "Шоу Невада": Била ли си гадже на Къци Вапцаров? "Не, никога не съм била. Но жълтата преса пишеше за мен, че имам дете от Къци, което майка ми гледа някъде в Бояна", отговори Гала.

"А Къци Вапцаров бил ли ти е гадже", продължи да любопитства Рачков.

"Трябваше да го попиташ", отвърна Гала, а шоуменът добави: "Според мен е имало нещо"

Част от зрителите на "Забраненото шоу на Рачков" обаче се надигнаха мощно и изразиха възмущението си от излъченото клипче, на което Гала се разголва.

"Добре, това с конкурса, вечерта на таланта, желанието на Любо Ганев да топне чушлето и г*за на Гала в снега сериозно ли трябва да мине за неделно телевизионно шоу?!", пише зрителка под снимка във фейсбук страницата на предаването.

"Ужас! Това с Гала е уникална простотия! Добре, че спирате!", добавя друга, която очевидно не одобри случилото се в национален ефир.

Другите гости в последното за сезона "Забранено шоу на Рачков" са спортните легенди Йордан Йовчев и Любо Ганев, както и братя Аргирови.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?