3906

Гала изрита Дарин Ангелов, кой седна на стола му в "На кафе"

Гала изрита Дарин Ангелов. Но пък мястото му зае колегата му от сцената Севар Иванов

 

 

На актьора Дарин Ангелов със сигурност няма да му стане приятно от думите, с които днес стартира "На кафе" водещата Гала. Както е известно, той е титуляр в панела на сутрешното предаване и често предизвиква внимание към себе си с поведението си.

Актьорът днес бе отсъстващ от ефир, но пък мястото му зае колегата му от сцената Севар Иванов.

 

 
"Много хубава седмица се очертава. Денят се познава от сутринта, седмицата се познава от понеделника. Вижте как хубаво започваме - спокойно, кротко, нищо няма да дразни ушите ви днес, няма да слушате щуротии днес, защото виждате кой е до мен - Севар.

Това хубаво, възпитано момче. Онова другото замина за някъде по морето. Не знам къде, но въобще хубава е компанията ни днес. И Яна Кузова - красива, талантлива, добре дошла при нас. Как си, какво се случва около теб", заяви Гала.

"Много ми е добре, връщам се от Америка. Изключително заредена съм, позитивно, интересно, вдъхновяващо, впечатлена съм от Ню Орлиънс. Музика, изкуство, танци. Усмихнати и възпитани хора, които те поздравяват за добро утро и са положителни като вас", отговори усмихнатата актриса.

След това сол в раната на Дарин Ангелов наля и самият Севар Иванов.

Когато Гала помоли някой да стартира и посочи него, той каза: "Аз не мога да дразня като Дарко, мога да дразня като себе си", каза Севар, след което стартира музикална тема, свързана с Дженифър Лопес, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?