Следвайте ни

Гала и Мари смутиха всички! Вижте какво направиха с плъх

viber icon

Гала гледала плъх, сподели самата тя в предаването си „На кафе”. Водещата изненада зрителите, а и коментаторите в студиото, с признанието, че преди време се решила да избере за домашен любимец гризач, с който по селата се борели като ръсели отрова.

 „Наистина беше много социален”, шашна с признанието си Гала. 

Тогава дъщеря й Мари била малка и искала хамстер. Майка й склонила, тъй като все пак се очаквало животинката да си седи в терариума. Двете с Мари отишли в зоомагазин, за да изберат хамстер, но продавачът започнал да ги убеждава, че е по-добре да си вземат плъх. Аргументите му били, че плъхът бил по-социален, не хапел, а и нямало да наръфа покъщнината, ако случайно го изпуснат. Мари много харесала идеята и в крайна сметка Гала трябвало да отстъпи.

Взели плъх, който бил бял с розова опашка. Мари го кръстила Плъхи. И той наистина се превърнал в любимец на семейството. Плъхи не гризял кабели и мебели, а се разхождал в дома им и дори търсел стопаните си, към които много се привързал, пише Уикенд. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

LeoTigre

24.02.2020 | 14:40

По-добре би било тая плиткоумната Гала да гледа крокодил в къщи за да я изяде и да престане да се явява по телевизията. Това е единственото спасение.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?