49

Гала аут от "На кафе"! Патрашкова веднага се намърда в стола й

Култовото предаване на Нова телевизия "На кафе" остана без водеща тази сутрин.

"Такива случаи са много рядко, броят се на пръстите на ръката. Това обаче означава, че вие ще станете свидетели на едно уникално предаване." Така обясни ситуацията панелистката Кристина Патрашкова, която в такива ситуации винаги изземва функциите на Гала.

Каква е причината за внезапното отсъствие на блондинката през цялото предаване така и не се разбра. Но пък останалите панелисти начело с Патраши, както галено я наричат, се изкефиха от факта, че са без шефката им.

Най-вероятно Гала няма да е в ефир и в утрешния ден, което предполага, че телевизионерката си е сляла двата дни от седмицата с уикенда, за да отиде някъде на почивка, пише hotnews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Сашо

Сашо

10.06.2023 | 14:34

Пълна тъпотия е това спрели сме да го гледаме,клюкарско предаване на селския мегдан- отврат.

Отговори
2 0
Пепа

Пепа

10.06.2023 | 14:30

Това предаване нито моето семейство нито нашите познати го гледат отдавна, всичко се върти като стара грамофоннапроча едно и също,глупости и простотия постоянно,това мяса на селска вечеринка където одумват всички ,- клюкарско предаване в махалата,- спрете го моля пуснете нещо различно от тая глупост

Отговори
2 0
Галина

Галина

10.06.2023 | 13:46

Най -добре изобщо да не се връща. Предаването отдавна е изчерпано и досадно. Със сигурност има не повече от 20%гледаемост, но нали яде и пие с Маги, но със сигурност ще върви, докато Гала започне да ползва памперси.

Отговори
3 0
Светла

Светла

09.06.2023 | 15:40

Това предаване ОТДАВНА се е изчерпало и към него няма интерес от години! От Гала и от всички останали, най-вече досадната Патрашкова, няма спасение! Просто НОВА трябва да го спре и да сва в и от екран всички отвратителни , омръзнали на хората лица ! Ужасни са!

Отговори
11 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?