Следвайте ни

Гаф в "Игри на волята"! Разкриха голямата им измама СНИМКИ

viber icon

Буря от възмущение срещу „Игри на волята” и победителя в последния двубой Тодор се разрази в социалните мрежи, след като всички зрители видяха, че играчът победи с измама. Тодор не нареди правилно пъзела, но въпреки това водещият Димо Алексиев го обяви за вярно нареден и позволи на Тодор да продължи напред в играта и съответно да спечели. „Нагласено предаване. Тодор не беше наредил пъзела правилно, а Димо му каза, че е готов. Май дори игрите са предварително решени”, пише Г. Пламенов.

„Пратете Димо на очен лекар, пъзела на Тодор не беше нареден правилно, имаше грешка в двата реда. Виждат се очертанията на кръга, които са грешни, лъвът все едно има рога вместо гривата да му е завършена, средното парче е отрязано отляво и отдясно”, обяснява Моника Георгиева, а десетки зрители сподели и снимки от сгрешения пъзел.

Осем поредни загуби на Жътварите и два тежки Номинационни съвета през изминалата седмица изпратиха племето в най-лошата му серия от старта на предаването до момента. След като Тодор изтегли късата клечка, а Влади реши да жертва себе си в името на отбора, двамата състезатели се изправиха в братоубийствена битка за оцеляване, пише хотнюз.бг. Тодор изкара Владислав от надпреварата, макар че Владислав водеше в по-голямата част от надпреварата.

„Загубих и Тошко победи. Според мен така трябваше да стане, защото е по-силен и е в по-добра физическа форма. Мисля, че ще е от полза за племето в предстоящите битки. За мен беше чест“, коментира бившият капитан на Жътварите след приключването на участието си в „Игри на волята: България“.

В съюзническия сблъсък Вайс съумя да се възползва от шанса да защити честта на Тодор, подреди първия си пъзел и спечели дуела. Междувременно неговият противник Джералдин изостана чувствително във фазата с откриването на частите от ребуса в пясъка и не успя да оправдае гласуваното ѝ доверие от Владислав.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?