1939

Гаджето на Виктор "захапа" лошо участничките в „Ергенът“

Новата половинка на Виктор Стоянов Мария Тарашманова определено се откроява сериозно на фона на участничките в "Ергрнът", които скандализираха с изкуствено поведение и външност. Мария не пропусна да подчертае, че не не прилича на Александра, Виктория, Дениз, Благовеста или която и да било от героините на „Ергенът“ и се радва от факта.

Преди дни блондинката сподели в социалните мрежи непоносимостта си към изкуствената красота и беше повече от очевидно, че визира някои от участничките в предаването.

За разлика от гореизброените, Мария не си слага никакъв грим, което е шокиращо за 21 в. Тя е без корекции по лицето и тялото, което също е странно за днешно време.

Припомняме, че психоложката Алекс например почти не се показваше пред камерите без грим. Особено на коктейлите тя се появяваше с изключително тежък грим, който дори на моменти плашеше.

Рускинята Виктория пък бе оприличена от мнозина на бобър заради захапката, която има. Зъбите й са леко притеснителни за жена, която твърди, че е красавица, пише  kliuki.bg .

Дениз дори не бива да се коментира. Тя е съвсем различен човек с и без грим. Дори и родната й майка може да не я познае, когато реши да си „цапа“ лицето.

Оказва се, че всичко това Виктор го е забелязал и неслучайно не избра нито една за свое гадже след шоуто. Единствено с Александра поддържа някакъв контакт, но той е само на приятелска основа.

Връзката му с 25-годишната Мария изглежда сериозна. Девойката помисли, че ще се скрие от медиите, защото не е известна и не афишира любовта си с Виктор, но не й се получиха нещата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
paloma

paloma

13.06.2022 | 11:03

Нито е шокиращо да си без грим, нито е странно да си без корекции. Болшинството жени попадат в тази категория. Просто по медиите се дава трибуна на тенекиите. А въпросната не е толкова естествена, защото е с изрусена коса, която е в изключително окаяно състояние за млада жена.

Отговори
9 2
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

13.06.2022 | 07:47

То хараби ама...таз мума ни блести сас кой знай ква красута, утделну бозкити й са кат на пор куйрука, сас туй чипо носле мяза на идна водеща по бнт-то тиливизиата, затуй ету ко: да земе да фърли идни петстин кобика силикон, да са нацапа сас белило и чирвило, тук таме да боцни хиалурони и ботокси, да буядиса таз куса, та да замяза на идна савременна искуситилка, щот оня ергенин саму таквиз кльопа. Ама и той идно нидоразумение....то затуй хората викат:сас какавту са сабереш, такав ставаш!

Отговори
11 7

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?