Следвайте ни

Гаджето на Мико вдигна адреналина в легионерско трасе СНИМКИ

Християна Тодорова мина през кал, тел и леден басейн

viber icon

Втората ни ракета по тенис Димитър Кузманов може да се похвали, че има рядко смело гадже с добро сърце. Християна Тодорова се впусна в екстремно преживяване в аквапарк Funsport в село Конска до Брезник. Поводът беше благотворителна кампания в помощ на „Менторската програма за деца и младежи в риск” на фондация „Сийдър”. Бившата гимнастичка и актьорите Александър Алексиев, Стоян Дойчев и Яна Маринова участваха в приключението Legion Run, 

Всички  се забавляваха на макс и заедно преодоляваха 20-те препятствия, разположени на 5-километровото специално трасе. Най-много емоции предизвика препятствието, на което легионерите се спускаха като на водна пързалка под наклон от 10 метра. Друго любимо предизвикателство се оказа и 15-метровата наклонена стена, чието изкачване би било немислимо без отборна игра. Малко преди финала страстите на участниците бяха буквално охладени от преминаването през 6-кубикови контейнери, пълни с 4 тона лед.

„Изживях едно от най-различните приключения в живота си до момента. За пореден път се убеждавам, че съм отборен играч, а не вълк единак. Адреналинът, когато си част от едно цяло с други хора, е много по-силен, а смисълът много по-голям. Бягахме, скачахме, лазехме, падахме, ставахме, минавахме през кал, тел и ледени басейни, катерехме се до изтощаване, но най-вече се забавлявахме истински и си припомнихме, че този живот ни е даден да се живее и да правиш това, което искаш, а не само да съществуваш в него”, сподели златното момиче Християна Тодорова. 

„Участвах в Legion Run в подкрепа на фондация "Сийдър", защото вярвам, че когато има кауза, смисълът е по-голям. Беше епично и малко кално. Заслужава си да ги подкрепите и вие“, призова и Александър Алексиев.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?