46

Гаджето му по-добро ли е от жените в "Ергенът"? Виктор Стоянов изплю камъчето

Виктор Стоянов, познат на всички като "Ергенът" от най-романтичното риалити, разкри, че вече е обвързан мъж. Пред Петя Дикова най-желаният мъж у нас проговори за почивката си в Париж, както и за предстоящото му участие в театрално турне из страната.

„В Париж беше чудесно! Бях си взел четири чифта обувки, но толкова много ходихме, за да разглеждаме, че ми излязоха мазоли на краката. Бях с майка, с братята ми и с още някои хора“ – сподели с усмивка Виктор, визирайки приятелката си.

Той призна, че вече не е ерген.

„Не съм сгоден, нямам халка, но съм щастлив. Не мога да кажа, че приятелката ми е по-добра от 22-те участнички в "Ергенът". Може би е по-подходяща за мен. Това е жената, от която имам нужда, но не искам да споделям повече. Много грешни неща се пишат в някои сайтове, други са на прав път, но искам да запазя щастието за себе си“ – поясни Виктор, цитиран от ladyzone.bg.

Той призна, че в началото славата и вниманието към него са били шокиращи. Не е можел да отиде до магазина, без да го спрат или снимат.

„Никакво лично пространство нямах. Сега в Париж беше много по-спокойно, защото българите са по-малко и се чувствах в уединение“ – разказа Виктор.

Той уточни, че церемонията в риалитито за раздаване на розите често е отнемала повече от час.

„Напрежението е голямо! Всяка дама чака да чуе името си и не знаеш дали няма да й разбиеш сърцето“ – сподели Виктор.

На него му предстои участие в лятното турне на „Ексклузивна актьорска вечер”. В спектакъла участват Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов, както и певицата Мария Илиева.

Турнето започва със спектакли на 16 юли в Пловдив и на 18-ти във Варна. То ще мине през 11 града, като Виктор ще бъде водещ, но не само.

„От дете си мечтаех да се занимавам с музика“ – призна той в края на разговора с Петя Дикова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Стига вече, де.

Стига вече, де.

05.07.2022 | 00:19

Той е г.е.й. Знаем.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?