Следвайте ни

Гадже, та дрънка! Вижте невероятната дъщеря на доц. Мангъров СНИМКА

viber icon

Елена, дъщерята на доц. Атанас Мангъров е истинска красавица. Младата дама, която е фармацевт в частна компания, съчетава най-добрите черти от майка си и баща си. 

 
За нея доц. Мангъров казва, че му е слабост и я чувства като сестра.

Завършила е фармация в Медицинския университет в Пловдив, а преди това е учила същата специалност в съседна Македония. Фармацията обаче не е първият ѝ избор след завършването на средно в Първа английска гимназия София. Елена е учила и бизнес администрация и икономика в Американския колеж в Благоевград, където годишната такса за обучение е 12 хиляди долара.Доц. Мангъров не обича фокуса на медиите да пада върху личния му живот.  Със съпругата му Ана към момента са разделени, но продължават да се виждат. В едно от редките си изказвания доцентът определя съпругата си като "засукана красавица".

Всъщност двамата се запознават още, докато са студенти. Тогава той има нужда от помощ и търси някой, който да попълва статистическите му данни. Оказва се Ана, с която заживяват заедно. „Някой ми каза, че има една засукана красавица, която много разбира. И аз отивам при нея и ѝ казвам: „Ето това са данните и ще си платя“. И тя седна да ги прави.

Първа таблица, втора, трета таблица и после се родиха децата. Така и не си платих“, разказва през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по любов.

Ана има син - Борислав от първия си брак, в момента той живее в САЩ и има задоволителен социален статус. Младият мъж обича да отосяда в луксозни ски курорти, когато е в България. 
Доц. Мангъров има и двама синове, които са лекари. Роденият през 1988 г. Христо завършва средното си образование в столичната 9-та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин“, а после учи медицина в Медицинския университет в София.Дипломира се през 2015 г., а година по-късно печели конкурс и е избран за редовен специализант в Клиниката по дерматология, венерология и дерматологична хирургия към Медицинския институт на Министерството на вътрешните работи (МВР-София). Макар да е млад, е съавтор на над 16 научни публикации в международни научни списания и е асистирал в над 300 операции, пише Блиц.Брат му Илия, с когото са близнаци, пък е наследил едната от двете специалности на своя баща – педиатрията. Той работи в отделението по неонатология в СБАЛДБ „Проф. д-р Иван Митев”, София, и също често взема участие в научни конференции.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Топфен

Топфен

15.02.2021 | 18:34

Учила в Македония,защото е без изпит...платено...много е умна...

Отговори
5 3
Иванова

Иванова

15.02.2021 | 16:10

Страхотни деца! И умни и красиви! И родителите си ги бива, особено на млади години. Да са живи и здрави!

Отговори
27 1
Кари

Кари

15.02.2021 | 16:04

Да са живи и здрави! Умни, интелигентни деца.

Отговори
29 0
ДПД

ДПД

15.02.2021 | 11:18

Дано да ме е издрънкала като баща си! А иначе, нека си дрънка!

Отговори
12 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?