Следвайте ни

Габи Топалова е майстор на морфологичния разбор

viber icon

Умна и красива. Така може да се опише Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова. Тази година тя се  дипломира като филолог в Пловдивския университет, където завърши с отличен успех. Амбициите не стигат дотук  и Габи се подготвя да запише магистратура по журналистика в София.

 

Габриела е едно от момичетата, които разбиват клишето, че моделите са пробивни "златки", които използват онова, което им е дала природата, за да изкарат лесно живота си. Наскоро тя участва на Олимпиада по морфология на съвременния български език в Пловдивския университет и реши тестовете с пълно шест. 

 

По време на стажа си госпожица Топалова  се превърна в любимата учителка на петокласниците от СУ "Софроний Врачански".

 

Докато гази в науката, Габи не спира и с изявите си на подуима. Тя стана Мис Вселена България 2018 и представи България на финала на най-престижния международен конкурс за красота в света - "Мис Вселена 2018" в Банкок, Тайланд. На последния конкурс "Мис България - Пловдив" Топалова бе в ролята на водеща събитието. 

 

 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?