1939

Футболист от световното през '94 изпрати вкъщи сензацията Димитринка от "Последният печели"

Димитринка Илиева, която стана известна в цяла България като 25-кратната победителка в играта „Последният печели“, отпадна от предаването.

Многобройните победи на шампионката в забавно-познавателното куиз шоу на БНТ бяха прекъснати от успешния български футболист от световното първенство по футбол в САЩ през 1994 г. Пламен Николов. Той е от Дряново, но живее в София и най-много се гордее именно с медала си от световното първенство в САЩ. Пламен притежава още много клубни и индивидуални трофеи, а участва в играта за да изпробва и обогати знанията си.

Учителката по философия Димитринка Илиева се превърна в истинска сензация. Чернокосата пловдивчанка натрупа най-много индивидуални поредни победи в шоуто на БНТ „Последният печели“ за всичките му 3 сезона. Кралицата на знанията остави зад гърба си превърналите се в легенди Мартин Иванов и Атанас Атанасов, които дълго време държаха върха с по 18 успеха. Веднага зад тях пък е направилият наскоро фурор Симеон Димитров.
Днес обаче Николов детронира учителката, която била още на 4 годинки, когато родителката й я научила да чете и пише, припомня Hotnews.bg.

„По образование и професия съм учител по философия, но много години работя в администрацията на район „Централен“ в Пловдив. По дух съм авантюрист и мечтател, а по душа съм едно любопитно дете, което гледа света с много големи очи и мрази да му е скучно. Затова съм тук. Имам две деца – син и дъщеря. Точно тя е причината да съм тук. Записа ме, защото й писна всяка вечер да гледам от диванчето и да коментирам предаването. Паметта е един прашен склад, в който отдавна не е правена инвентаризация. Трябва смело и ежедневно да чистим праха там“, споделя родената в Силистра победителка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Софиянец

Софиянец

08.01.2023 | 09:00

Браво на Димитрина , велика българка, ще ми липсва на екрана…

Отговори
0 0
Буца

Буца

07.01.2023 | 12:27

Е този победи Димитринка но вчера излетя като тапа. А предаването е страхотно .

Отговори
1 0
препоръчвам това предаване

препоръчвам това предаване

06.01.2023 | 18:03

от което има какво да научиш за разлика от многобройните простотии на рачков, гала, халваджиан и сие. иван и андрей, слави и т.н .

Отговори
1 0
Буца

Буца

06.01.2023 | 11:02

Чак пък да изхвърли , победи с късмет бързина и знания ,ще го видим как ще продължи . Вчера му се паднаха участници който бе знаеха нищо и се излагаха с отговори който докарваха до смях.И браво че пишете за това интересно състезание .

Отговори
5 0
Тв критик

Тв критик

06.01.2023 | 10:38

Най после да се пише и за това предаване. За нещо интересно и полезно. Димитринка беше върхът на знанията сегашния извади късмет и бързина ще го видим колко ще изкара . Вчера му се паднаха едни умници и знаещи направо не разбиха от смях особенно момичето.И грешката на някой участници е ,че бързат и не чакат въпроса . Дано това предаване се задържи дълго време .

Отговори
6 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?