71

Фурор във „Фермата“! Христо Стоичков припозна Иван и Андрей в.... СНИМКИ

Легендарната осмица Христо Стоичков влезе като специален гост във „Фермата“ и моментално се превърна в център на внимание. Футболистът обаче не се поласка от обожанието на риалити героите, скъси дистанцията и се впусна в селския живот - въртя триона, ряза салата, пя народни песни и разказва истории от славното си минало.

 

Камата не пропусна да демонстрира и чувството си за хумор като кръсти две осиротели теленца на продуцентите на предаването. "Ето това рошавото ще се казва Иван, а онова, по-нежното, с перчема, ще е Андрей!", отсече той, след като надникна в кошарата им.

Стоичков отправи и предизвикателство към двата отбора - на старите герои, в който участват ветерани от предишни сезони и на новите надежди. Съпрерниците трябваше да сковат по една къщурка за всяко теленце. По-бързи се оказаха „старите пушки“, а за старанието си получиха специална награда от Камата - златна топка, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мимето

Мимето

10.09.2022 | 14:19

Ако беше някоя тъпа пресконференция на Киро щяхте едночасово видео да пуснете, нали?

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

10.09.2022 | 14:06

Предпочитам да изгледам някой , документален , научно популярен филм . Нещо полезно и интересно. Ако ще и най добрия спортист , актьор или някой друг да поканят пак няма да гледам

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?