Следвайте ни

Фурор в мрежата! Нещо изумително връхлетя Мира Добрева СНИМКА

viber icon

Неочакван успех споходи Мира Добрева на прага на новата година. Водещата на БНТ се превръща в една от най-следваните родни знаменитости в Инстаграм, пише pik.bg.

В четвъртия ден от Новата 2021 година Мира навъртя 35 хиляди последователи в социалната мрежа.

"С Инстаграм започнах като на шега. И до днес се отнасям несериозно към която и да е социална мрежа, защото съм от поколението, което вярва във веществеността на връзките, в допира, като възможност за общуване, търси погледа, който казва повече от всяка дума.

Поствам снимки нерегулярно, когато смятам, че има какво да кажа, в сторитата съм по-хаотична, но отново има дни, в които забравям за мрежата. Намирам се във възраст, която е извън общоприетата за аудиторията, която обитава това пространство, работя в телевизия, която не предполага огромен брой последователи. Не изглеждам атрактивно. Нямам бранд, който да привлича млада аудитория. Имам деца и куче. Преди имах и котенце. Но повече от всичко разполагам с думите и мисля, че успявам да ги подредя така, че да Ви харесва това, което казвам. Предполагам, че затова сте тук и сте толкова много! Благодаря Ви. Не съм вярвала, че човек като мен може да достигне 35 000 последователи в Инстаграм. Правите ми радост, да знаете!", щастлива е Добрева.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?