2374
Следвайте ни

Фурор в живота на две зодии, други две да внимават за провокации

viber icon

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Днес може да ви е трудно да запазите спокойствие и да не се поддадете на провокации. Понякога изглежда, че хората около вас изпитват търпението ви. Учите се в движение и бързо си спомняте всичко, което може да ви бъде полезно. Вечерта е подходящо време да споделите тревогите си. 

ТЕЛЕЦ

Страхотен и ползотворен ден. Без колебание ще оказвате помощ на тези, които се нуждаят и хората около вас ще го оценят. Можете да поемете инициативата или да споделяте идеи, свързани с работаа или бизнеса. Със сигурност ще бъдете подкрепени. Във всичко, което се отнася до пари, трябва да разчитате на интуицията. 

БЛИЗНАЦИ

Приятен и спокоен ден, еднакво подходящ както за познати дейности, така и за напълно нови. Не бързайте. Обмисляте всяка стъпка, за да не правите грешки и да не извършвате необмислени действия. Може да закупите полезни неща за дома. Вероятни са малки парични приходи.  

РАК

Днес няма нужда да бързате. Това не е ден, в който можете да спечелите важна победа или да се справите с трудна задача. Ще ви отнеме време да свършите нещата, така че бъдете търпеливи. По-добре е да разчитате на собствените си сили, а не да чакате помощ дори от онези, които са я обещали. 

ЛЪВ

Сутринта може да започне с дребни неприятности или недоразумения. Няма да имате сериозни причини за безпокойство, но настроението ви може да се развали за кратко. Влиянието на положителните тенденции ще нараства бързо и в края на деня ще имате все повече поводи за радост. 

ДЕВА

Днес ще сте пълни с енергия и ще сте в състояние да постигнете това, което сте замислили. Благодарение на подкрепата на звездите е възможно да решате важни въпроси, свързани с работата и бизнеса. Вашите професионални победи не остават незабелязани. Хора, от които зависи много, ще бъдат впечатлени. 

ВЕЗНИ

Напрегнат ден. От време на време ще се случва нещо неочаквано, ще идва нова информация и няма да липсват интересни предложения. Приятели и дългогодишни познати са готови да ви помогнат, но ще трябва ясно да им обясните какво да правят. Може да е трудно да подредите правилно приоритетите.

СКОРПИОН

Благодарение на подкрепата на звездите ще постигате успех дори в много ситуации. Сериозният подход ще ви позволи да избягнете грешки, а постоянството ще ви помогне да доведете започнатото докрая, дори ако обстоятелствата не са на ваша страна. Денят е чудесен за общуване с приятели и други любими хора. 

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде благоприятно, интересно и вдъхновяващо. Това е подходящото време за започване на нещо ново. Ще се справите перфектно с него и бързо ще получите желания резултат. Хората по-често от обикновено ще се обръщат към вас за помощ и съвет. Опитвате се да не отказвате на никого. 

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за общуване. Може да говорите за работа или да обсъждате някои лични въпроси. При всики положения, това ще се окаже полезно. Бързо ще намирате общ език дори с най-раздразнителните хора. Финансови проблеми, които ви тревожат напоследък, могат да бъдат успешно разрешени. 

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за започване на нови неща. Бързо научавате всичко необходимо, за да постигнете желаните резултати. Възможни са полезни познанства или срещи с хора, които по-късно ще ви предоставят важни услуги. Интуицията ще ви подскаже с кого да споделяте идеи и планове и кой е по-добре да не знае за тях. 

РИБИ

Успешен и много интересен ден. Не всичко ще върви както може би очаквате, но не сте разочаровани от това, защото може да проявите таланта си в импровизацията. Необичайните идеи ще се окажат успешни, а приятели и познати ще се радват да помогнат в изпълнението им. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?