4232

Формата на пъпа ви издава колко дълго ще живеете

Вашият пъп, независимо дали е изпъкнал, или вдлъбнат, може да разкрие много за вашата личност и дори за бъдещето ви

 

 Това вярване идва от "омфиломантия" древна китайска практика, която включва изучаване на формата на пъпа, за да се разберат личностните черти и да се предскаже продължителността на живота.

 

1. Изпъкнал пъп

Хората с пъп, който е леко изпъкнал напред, често се смятат за общителни, уверени и оптимистични. Те могат да бъдат доста упорити, обичат да бъдат в светлината на прожекторите и са супер устремени да постигнат целите си. Този тип пъп предполага някой, който се придържа към своите убеждения и не бърза да намери правилния партньор, но след като го направи, те създават силни, трайни връзки. Обикновено хората с изпъкнал пъп живеят до около 72 години.

 

 
2. Дълбок и кръгъл пъп

Ако имате дълбок и кръгъл пъп, това често се възприема като знак, че сте скромен, хладнокръвен и добросърдечен. Хората с този тип пъп обикновено изглеждат тихи и срамежливи и може да се колебаят да говорят за проблемите си. Въпреки че са резервирани, те са верни и грижовни приятели. Според омфиломантията хората с този тип пъп са склонни да живеят най-дълго със средна продължителност на живота от 81 години.

 

3. Вертикален/продълговат пъп

Най-често срещаният от всички тях, вертикален или продълговат пъп, който е тесен и тънък, обикновено означава, че човек е уверен, щедър и емоционално стабилен. Тази форма на пъпа също е свързана с високо самочувствие и балансирана личност. Хората с вертикален пъп обикновено имат очаквана продължителност на живота около 75 години.

 

4. Хоризонтален пъп

Ако сте родени с хоризонтален пъп, това предполага, че сте сложна и емоционална личност. Хората с тази форма на пъпа внимават на кого се доверяват, но са невероятно лоялни. Те поддържат принципа за справедливо отношение към другите, демонстрирайки своята справедливост. Тази форма се свързва със средна продължителност на живота от приблизително 68 години.

 

5. Изместен пъп

Всички онези от вас с изместен пъп са забавни и уникални личности, но често изпитвате промени в настроението и силни емоции. Този тип пъп може да се измести малко по време на бременност, тъй като стомахът ви се разтяга. Хората с тази форма на пъпа са динамични и непредсказуеми, със средна продължителност на живота около 70 години.

 

6. Овална форма

Наличието на пъп във формата на яйце обикновено означава, че човекът е хиперактивен и прекалено чувствителен. Хората с яйцевиден пъп приемат нещата твърде на сериозно, лесно да бъдат наранени и често потискат емоциите си, преди да избухнат. Нетърпението и отегчението също не са най-положителните качества и понякога могат да бъдат трудност. Хората с този тип пъп обикновено живеят до около 65 години.

 

Източник: brainberries.co

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?