1553
Следвайте ни

Флирт за Овните, друга зодия започва нов живот

viber icon

Добро и успешно утро с нашия хороскоп. Идеално четиво за кафето.

 

ОВЕН

Ако днес сте настоятелни, ще преодолеете всички трудности и неприятни моменти. Ще се наложи да експериментирате, да търсите собствени пътища и в движение да решавате проблеми. Ще имате и запознанства, като някои от тях ще се превърнат в дълготрайно приятелство. 

ТЕЛЕЦ

Настроението ви днес често ще се променя, но в крайна сметка приятните моменти ще са повече. Способността ви да владеете чувствата си, както и да съхранявате здравия си разум и хладнокръвие при всякакви обстоятелства, днес ще играе ключова роля и ще ви помогне да взимате верните решения.

БЛИЗНАЦИ

Откриват се нови възможности, в които ще имате шанс за отлични резултати. Действайте бързо и се осланяйте на интуицията си, която ще ви подскаже какво точно да направите. Очаквайте добри новини. Не са изключени предложения, гарантиращи дълготрайни парични постъпления.

РАК

Запазете спокойствие днес и не се поддавайте на провокации. Не винаги ще ви харесва поведението на околните и това може да бъде предпоставка за конфликт. Съсредоточете се над неща, които ви интересуват и които са ви приятни. Това определено ще подобри настроението ви.

ЛЪВ

Способни сте да се занимавате с няколко неща едновременно. Мислите са ви разпиляни в различни посоки и вероятността да сбъркате е голяма. Не бързайте и бъдете по-търпеливи. Денят е подходящ за срещи с приятели или развлекателни мероприятия. Имате шанс да възстановите стари отношения.

ДЕВА

Денят ви ще е успешен. Имате идеи, които веднага ще получат подкрепа. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви поставяли в безизходно положение преди време. Не започвайте нови задачи, преди да сте приключили със старите. Новина ще ви зарадва, но и ще обърка плановете ви за вечерта.

ВЕЗНИ

Пододящ ден да се заемете с нещо ново. Вдъхновени сте, а и проявявате настойчивост. Първите успехи ще ви мотивират да продължавате с експериментите. Постарайте се да отделите внимание на близките си – днес те се нуждаят особено от вашите грижи и подкрепа.

СКОРПИОН

Много неща ще ви се получават днес. Някои от вас ще успеят да осъществят проекти, замислени доста отдавна. Обстоятелствата ще са благоприятни и често просто ще ви върви. Парични приходи ще са доста навременни и ще може да си позволите някои покупки.

СТРЕЛЕЦ 

Нелош ден, изискващ внимание към детайлите. Не бързайте с взимането на решения, особено, ако не са важни. Повече от обикновено ще сте склонни да избързвате с изводите и да приемате желаното за действително. Лесно ще намирате подход към новите познати и отлично ще се разбирате със скъпите за вас хора.

КОЗИРОГ

Приятен ден, подходящ за ново начало. Работата ви ще спори и ще успеете да завършите много от задачите си. Очаквайте парични постъпления. Някои от вас могат да си получат и забравени дългове. Втората половина на деня е подходяща за семейни дела и срещи с близки хора.

ВОДОЛЕЙ 

Днес ще намерите общ език с различни хора и ще завоювате доверието на почти непознати. Не се поддавате на провокации и ще запазите самообладанието си, даже, ако околните се държат странно или глупаво. Може да завършите някои изостанали дела или да прекарате повече време с близките си.

РИБИ

Ден, изпълнен с вдъхновяващи събития и доста работа. Ще се наложи често да търсите помощ. Обстоятелствата са подходящи и за решаване на финансови проблеми. Ще успеете да сключите изгодни сделки и да намерите нови източници на доходи. Ще успеете да помогнете на някой близък.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?