3906

Флирт в „Капките”!: Иво Аръков се сваля с една от участничките, опипа я безсрамно СНИМКИ

Флирт в „Капките”!: Иво Аръков се сваля с една от участничките, опипа я безсрамно 

 

Иво Аръков завъртя флирт с фолк дивата Мария в шоуто „Като две капки вода” на Нова тв. От понеделник на понеделник и от песен на песен актьорът и чалга звездата явно са си станали близки и вече не се притесняват да го показват пред камерите. По-наблюдателните зрители видяха тази близост в пряк ефир миналия понеделник.

Който е издържал да гледа „Капките” след 11 часа вечерта на 22 април, сигурно е забелязал как на опашката за „бутона на късмета” Иво се задяваше с Мария, която по стечение на обстоятелствата се беше наредила пред него, тъй като се класира едно място след актьора. Той не пропусна шанса да започне да се закача с палавата брюнетка, демонстрирайки недвусмислени симпатии към нея. Първо започна да дърпа полата й в областта на задните части, уж за да оправи гънките – жест, който един мъж не може да си позволи с всяка жена. Във въпросната вечер певицата беше особено привлекателна, издокарана в екзотична премяна, и за който и да е мъж би било невъзможно да не й обърне внимание. Не всеки обаче би започнал да й подръпва полата. Това може да си позволи само някой, който проявява нескрит интерес към нея и е сигурен, че няма да бъде отблъснат.

Мария не само че не се притесни от жеста му, а видимо й стана приятно. Отварачката се усмихна широко и двамата започнаха да си говорят закачливо, докато чакаха реда си за „бутона на късмета”. Актьорът явно беше превъзбуден, танцуваше, подмяташе плюшено мече край сексапилната брюнетка и се чудеше как да привлече вниманието. Певицата пък спазваше определена дистанция, но не прекалено голяма. Поведението им, макар и твърде фамилиарно, все пак не мина границите на приличието, но личеше, че и на двамата им е много приятно да стоят един зад друг.

Най-вероятно Мария и Аръков нямат интимни отношения, но флиртът им поне във въпросната вечер беше очевиден. Известно е, че Иво има сериозна връзка, половинката му Габриела го дари със син преди по-малко от година, а нейните родители бяха в публиката на шоуто съвсем наскоро. Това обаче не пречи на чаровния актьор да пръска сексапил около всяка по-интересна дама в неговото обкръжение. Дори Хилда Казасян не крие симпатиите си към него от стола си на масата на журито.

Мария пък открай време си е флиртаджийка и обожава да провокира мъжкото внимание, така че поведението й в присъствието на младия татко не е изненадващо. В момента тя е официално омъжена, но е публично известно, че бракът й е на приливи и отливи. Дори в предаването певицата наскоро издаде, че с мъжа й се „развеждат” по няколко пъти на ден. Нищо чудно да е решила да го провокира чрез флирт с младия Аръков, за да поддържа огъня във връзката си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?