Следвайте ни

Финансови придобивки и супер късмет за три зодии, следвайте интуицията си

viber icon

Овен

 

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Неделя се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Утре е по-добре да не пътувате.

 

Телец

 

Днес говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

 

Близнаци

 

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. През неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

 

Рак

 

Днес отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утре всичко тръгва по вода.

 

 

Лъв

 

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Ангажирани сте с парични въпроси. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. В неделя най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

 

 

Дева

 

Днес бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

 

 

Везни

 

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Бъдете борбени.

Скорпион

 

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа.Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

 

Стрелец

 

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

 

Козирог

 

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Неделя ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Козирог които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Самостоятелната работа днес е за предпочитане. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

 

 

Водолей

 

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Днес ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

 

Риби

 

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утрешният ден ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

 

Източник: Dunavmost.com

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?