46

Финансов проблем за две зодии, Лъвът получава неустоима оферта

Хубав да е денят ви с хороскопа на "Марица"!

Овен

Графикът ви е натоварен и ще се наложи да пренебрегнете част от ангажиментите си. Някой близък ще се нуждае от помощта ви. Бъдете искрени и кажете какво бихте направили на негово място. Не се притеснявайте за работата си – ще намерите начин, да се справите с нея. 

Телец

Ново занимание е перфектно за социалния ви живот, но не и за финансовото ви състояние. Проверете парите си, преди да е станало твърде късно. Ще се наложи да се въздържите от някои покупки за известно време. Отделете време само за себе си и се отдайте на почивка.

Близнаци

Обърнете внимание на финансите си. Напоследък сте изгубили контрол върху това колко харчите, затова не знаете какво може да си позволите. Изгответе бюджетен план за следващите дни. Ще се наложи да се въздържате от някои покупки за известно време.

Рак

Знаете, че качеството изисква време, но обстановката около вас ще е твърде напрегната, за да се фокусирате върху работата си. Добре е да се опитате да се успокоите, както и да предотвратите някои конфликти. Отделете време само за себе си и се забавлявайте.

Лъв

Имате нужда от промяна. Не е нужно да търсите много. Каквото има да се случва, ще се случи, затова се пуснете по течението и вижте къде ще ви отведе. Ще получите интересно предложение. Взимайки решение, се доверете на интуицията си.

Дева

Очаква ви един приятния и спокоен ден. Следвайте интуицията си, ако търсите нещо определено. Ако се появят неразбирателства, първо проверете дали вие не допускате грешка. Ще срещнете непознати, с които ще проведете интересни и ползотворни разговори. 

Везни

Добре е днес да огледате обстановката около вас и да направите оценка. Ще погледнете от различна гледна точка, която ще ви помогне да намерите това, което търсите. Ще получите оферти, които е добре да обмислите, преди да решите какво ще правите.

Скорпион

Има нещо, което искате да направите, но се притеснявате от реакцията на близките си. Ако смятате, че това ще е полезно за тях – действайте. Споделете с приятели. Ще получите подкрепа и добри съвети. Предстои ви интересно запознанство, което може да се прерастне в романтична връзка.

Стрелец

Избягвайте конфликти и запазете обстановката възможно най-спокойна. Не обръщайте внимание на дребните забележки по ваш адрес и не влизайте в конфликти. Имате нужда от развлечение и повече почивка. Излезте и се отдайте на забавления.

Козирог

Прекарайте повече време с близките си. Напоследък сте ги пренебрегвали, но днес ще ви остане повече свободно време. Ще бъдете приятно изненадани от някои скорошни промени. Очаквани пари няма да пристигнат и ще се наложи да се откажете от някои покупки.

Водолей

Решителните действия ще ви донесат дълготрайни успехи. Не се възгордявайте от това и не бъдете груби. Внимавайте какво и на кого споделяте. Днес пред вас ще се открие възможност да изгладите взаимоотношенията си с някой. Възползвайте се от нея.

Риби

Имате достатъчно увереност, за да отстоявате позицията си. Обстановката около вас ще е напрегната. Забелязали сте некоректност, която прекрачва границите на допустимото. Не се страхувайте да изразите мнението си. Винаги ще има хора, които ще ви подкрепят, защитавайки принципите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?