49

Финалисти от „Един за друг“ вдигнаха сватба, вижте кои са СНИМКИ

Габи и Десо от романтичното риалити си казаха „Да“

 

Поредна сватба вдигнаха участници от последния сезон на „Един за друг“, пише България Днес. Крак за Крак за брачните церемонии повлякоха Виктория и Георги. Примерът им беше последван от победителите във формата – Виктория и Явор. А през уикенда заветното „да“ си казаха финалистите от романтичното риалити Габриела и Десислав. Всъщност Десо и любимата му подписват на скромна церемония в началото на месеца. А сега вдигат луда сватба с приятели, както сами признават.

 

Двойката се взима официално в родния им град Силистра. Сватбата на Габи и Десо е пълен пакет – има крадене на булка, хора, танци, официална церемония, а накрая всичко приключва със заря в чест на новото семейство. Още от ранни зори женихът се появява пред дома на бъдещата булка с музиканти.

Красивата Габи се показва от прозореца на апартамента, но отказва да слезе. Тогава до Десо изненадващо се появява кран. Младоженецът се качва на него, издига се бавно към заветния прозорец и успява да стигне до любимата си, която вече е склонна да му пристане въпреки първоначалния отказ.

В края на вечерта е голямата изненада за младоженците. Близки и приятели уреждат зарята. Те са заведени на тераса, от която да наблюдават фоейерверките, озаряващи небето.

„Пожелавам ни да сбъднем всичките си мечти, а аз знам, че моята е сбъдната и е това“, споделя булката.   

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Богомолка

Богомолка

29.08.2023 | 18:12

И защо трябва да знаем за някакви си там маймуни какво са сътворили.

Отговори
1 0
И какво

И какво

29.08.2023 | 18:11

Ни грее ,че някакви си там участвали в някаква идиотщина нещо там направили.

Отговори
1 0
Да сте живи и здрави!Хайде,хващайте се на работа!

Да сте живи и здрави!Хайде,хващайте се на работа!

28.08.2023 | 16:39

Чакаме бебето!

Отговори
1 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?