4232

Финалът настъпи! Ето кой е големият победител в Хелс Китчън... СНИМКИ

Големият победител е Лъчезар Чоткин

Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон на Hell’s Kitchen. Той готви рамо до рамо със своята любима Камелия, на която предложи брак в Кухнята на Ада. На второ място остана Станислав Димитров, който шеф Виктор Ангелов определи за кулинаря с най-голям напредък. Амбицията, отдадеността и бързото приспособяване обаче бяха качествата, които донесоха на неговия конкурент Чоткин голямата награда от 100 000 лева, съобщи NOVA.

Чоткин и Станислав един срещу друг в грандиозния финал на Hell’s Kitchen тази вечер

 
 

NOVA

Последната вечерна резервация за сезона се разви повече от динамично. По-големият колективен опит на помощниците в кухнята на Станислав доведе до подценяване на ситуацията и до ключови грешки от неговите съотборници, които не останаха незабелязани от шеф Виктор Ангелов. В кухнята на Чоткин поръчките влизаха и излизаха със завидна скорост на изпълнение, но перфекционизмът на ексцентричния финалист предизвика изоставане по средата на вечерята. Ключови се оказаха основните ястия, които затрудниха Станислав и му костваха натрупаната преднина. Двете кухни се движеха почти наравно през цялото време, но амбицията, енергията, хъсът за победа и по-малкото неточности донесоха на Чоткин чека за 100 000 лв.

NOVA

Големият победител Чоткин е гост в новия епизод на подкаста “Кухнята след Ада”. Там той разказва пред водещия Станислав Иванов, шампионът от сезон 5, как е стигнал до победата, какво предстои за него и какви са плановете за бъдещето с любимата му Камелия. 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?