Следвайте ни

Филип Плейн нае фризьора на Ни Ло

Венелин Кондаков се погрижи за косите на двете най-скъпи жени на дизайнера

Фризьорът на Николета Лозанова Венелин Кондаков се озова в дома на световноизвестния дизайнер Филип Плейн в Кан. Българският виртуоз бе поканен да се погрижи за косите на любимите жени на Плейн - неговата спътница в живота и майка му.

Според слуховете Плейн пръскал по 10 бона на месец за къдриците на двете дами. Дизайнерът Плейн бил категоричен, че българинът е царят на екстеншъните и изсветляването.

Самият дизайнер вече официално разкри, че се доверява на професионализма на Кондаков. В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм публикува видео, в което е отбелязал нашенеца, както и таг на часа - 1,07 ч.

Венелин е сочен за най-добрия фризьор у нас, на когото се доверяват Николета Лозанова, певицата Тита, редица фолк диви и много други ВИП дами. Кондаков се грижи и за имиджа на Костадин Трендафилов, известен като Папи Ханс. 

Иван Кирев

Репортер екип „култура и шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?