Следвайте ни

Филип Киркоров: За България съм като Гагарин, отказах да стана президент там

viber icon

Роденият във Варна идол Филип Киркоров направи ексклузивно признание в руско предаване. Поп звездата разкри, че е могъл да стане президент на България, но е отказал.

Любимецът на хиляди българи разказа, че през 2000 година новоучредена българска партия му предлага да се кандидатира за президент, предава "България днес".

Киркоров подчертава, че популярността му в родината в началото на хилядолетието е огромна. "За българите аз бях като Гагарин, толкова ме почитат", разкрива пред водещите Киркоров.

Той споделя, че политици отиват с предложение пред него да създадат заедно партия и той да бъде кандидатът им за президент.

"Казаха ми: Ще направим партия, имаме предложение за вас. Хората много ви обичат, как гледате на това да участвате в изборите?". Първоначално го приех просто като шега, но след това всичко беше подкрепено с доста сериозни документи", припомня си случката естрадната легенда.

Киркоров признава, че се е поблазнил от идеята, но в крайна сметка нещата се провалят.

"Представих си, че трябва да изкарам 4 години, а след това щях да бъда единственият в света президент-певец и всички щяха да ме канят да изнасям концерти", шеговито кроил планове Киркоров.

Пречка в конституцията прекъсва още от зародиш политическата кариера на Филип Киркоров. За да стане президент на България, той трябва да е живял през последните пет години в родината си.

"Радвам се, че не се получи, защото сега като гледам тези бедни хора, които са бивши артисти и поемат по пътя на политиката", признава синът на Бедрос Киркоров.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

арменски фантазьор-митоман

арменски фантазьор-митоман

18.12.2020 | 22:19

нарцистичният клоун-митоман си измися такива небивалици, че ум да ти зайде... звезда? в българия? никога! няма нито ден кариера у нас, нито един български хит. в българия този самообявил се 'гагарин' винаги е бил възприеман като извратен дегенерат - гнусен бабоеб, готов да си легне с дъртофелницата пугачова, за да направи кариера. само това ни липсваше - мелез между руска еврейка белогвардейка и арменец, който се бие в гърдите 'булгар! булгар!', да си бърше задника с държавата ни, измисляйки си такива гнусни нелепици... гагарин бил... ха-ха-ха-ха!

Отговори
2 1
Живко

Живко

18.12.2020 | 21:31

Глупости.

Отговори
3 0
kayzer

kayzer

18.12.2020 | 17:55

Кажи коя е тази партия г-н Филип.

Отговори
4 0
И таз Убава

И таз Убава

18.12.2020 | 16:57

Само джендър не се пробвал

Отговори
12 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?