2374
Следвайте ни

Фики Стораро скъса синджира, обясни се в любов на друга жена СНИМКА

viber icon

Талантливият певец Фики Стораро неведнъж е демонстрирал доброто си възпитание и уважение към другите, особено към по-възрастните. Неговите родители са истински късметлии със син като него. 

Изпълнителят на "Бум" стопли сърцето на своята майка по случай нейния рожден ден. Думите му докоснаха не само гордата жена, но и неговите последователи, които се просълзиха от думите му и ретро снимката, на която майка му е млада, а той бебе. 

"Честит рожден ден, майко! Ако имаше награда за най-добра майка на света, ти щеше да печелиш всяка година. Обичам те, мамо", гласи обръщението на Фики към неговата майка. 

Тони Стораро също поздрави съпругата си с мило обръщение в мрежата. "Честит рожден ден на моята съпруга, на любовта ми. Обичам те много. Желая ти най-вече щастие, любов, късмет и винаги да бъдеш усмихната. Да сме заедно още много години", пише Тони Стораро в Инстаграм.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Хаха

Хаха

30.10.2021 | 07:12

Ваййй да не повярваш ако това е най важното да почнем да плачим смешна работа е пайнера

Отговори
0 1
Преслава

Преслава

29.10.2021 | 00:47

Страхотно заглавие....

Отговори
4 0
Деси

Деси

28.10.2021 | 13:55

Може да е всичко... Обаче! Ние българите, може да вземем пример на отношение към родители от турците! Само при тях е така... Поклон!!!

Отговори
11 0
чалгарчето малко - останало тъпо - жалко

чалгарчето малко - останало тъпо - жалко

27.10.2021 | 23:08

А сега друга задачка, за да определим има ли полза от присъственото обучение или кой е глупав и кой се прави на умен. Чакам отговорите Ви. Празен сал плава по течението на река, което има скорост 1 км в час и изминава 1 км път за 1 час. За колко време ще се върне по обратния път?

Отговори
1 15
Негърче

Негърче

29.10.2021 | 13:05

Няма да се върне, не може да плува срещу течението!!!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?