1553

Фейк или не? Валерия лъсна в порно

Симона Загорова и Валерия Капитонова се оплакаха, че са поредните звезди, пострадали от безкрайните възможности на изкуствения интелект в интернет пространството. Голи снимки на едната се появиха в мрежата, а другата промотира чудодейни капки за отслабване. Това предизвика Виктория и дъщерята на Глория да реагират.

Фенове на певицата Симона Загорова били възмутени, че откраднали гласа ѝ в манипулативна реклама. Видяна е десетки хиляди пъти във Facebook. Почитателите не могли да повярват, че гласът от рекламата е едно към едно с този на Загорова.

 

"Доближава се до истинския ми глас, малко роботско, но да кажем, че пробата е успешна. Тези капки аз изобщо не знам какво представляват. Нито знам дали не е някоя отрова", споделя певицата пред Нова тв.

Зачестяват и случаите на разпространение на порнография с помощта на изкуствен интелект. Жертва на злонамерена атака стана инфлуенсърката Виктория Капитонова.

"Първоначално реагирах малко шеговито като ги видях. Това не съм аз, защото аз наистина нямам такива гърди. "Доколкото разбрах те са в някакви затворени групи, където дори аз, ако искам, не мога да вляза да видя снимките", обясни секси дамата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ха ха ха

ха ха ха

12.02.2024 | 13:26

Много сте прости жълтите мисирки,даже сте обида за мисирките.Първо поствате снимка на Валерия Георгиева като и слагатате фамилия Капитонова,после пишете за Виктория Капитонова като не и слагате снимка.Заслужавате изкуствения интелект да ''набара''ваши снимки и да ви орезили.

Отговори
1 1
Пак

Пак

12.02.2024 | 08:10

Кухи лейки и празни кратуни от най задръстеното шоу правени в най противната тв .

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?