Следвайте ни

"Фермата" се тресе! Известен водещ набутал дългобедрата Дана в телевизията

viber icon

Влиятелен покровител стои зад успехите на една от най-колоритните участнички в новия сезон на „Фермата” – Диана Русева. Дана, както я наричат съотборниците й, е откритие на Сашо Диков. Именно той прави от нея журналистка, колкото и условно да е това определение в нейния случай. Дана е завършила УНИБИТ със специалност „Библиотекознание и информационни технологии”. Журналистическата си кариера започва в телевизия „Евроком” като анализатор в предаването „Дискусионен клуб „Седмиците” със своя футболна рубрика.

Ако се вярва на слуховете, всичко това станало с протекциите на Сашо Диков, който от близо 3 години е част от екипа на медията. Журналистът бил в плен на чара на дългобедрата госпожица, която участвала в различни конкурси по красота. Харесвало му, че има хъс и мнение за всеки мач. Познавала се с доста футболисти, най-вече от любимия й отбор „Левски”. Борбеният характер на младата жена впечатлил Диков и той помолил шефовете да й „отцепят” ефирно време. От март 2019 г. Русева работи и като автор в сайт, където прави прогнози за предстоящите футболни мачове. Заклетата левскарка смята, че сините трябва да бъдат шампион на България за вечни времена.

Диана Русева често не подбира думите си към играчите във „Фермата”. Обича да поставя хората на мястото им. Разказва, че я дразнят псевдо патриотите, за които родолюбието се изразявало в това да развяват българското знаме и да преяждат с агнета по време на празници. Буйният си характер наследила от своя баща, който до обяд бил най-добрият родител, а следобед се превръщал в битов алкохолик със зъл нрав, пише Уикенд.

Тази дни обаче Русева се показа като страхливка, уплашена от нашествие на гризачи. Участниците в предаването бяха нападнати от мишки. Те ги налазиха посред нощ, а първият който се усети за чуждото присъствие, бе готвачът Илиян Кустев.

Малките мишлета се движеха в редица по леглата на участниците, повечето от които продължаваха да спят и дори похъркваха. Опърничавата девойка, която описваше себе си като безстрашна, е притеснена, че гризачите могат да донесат във фермата опасни зарази, да изядат дрехи и обувки. За съжаление никой друг не споделя тревогите й, пък и тя не забелязва, че я вземат на майтап. Фермерите се учудват как може едно толкова агресивно в поведението си момиче, да се стресира от мишки.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Ебачев

Ебачев

22.10.2020 | 19:56

Абе аз да и го перна между дългите крака нищо че за вас е грозна , а ма лисицата казва че е кисело гроздето .

Отговори
0 0
Даката

Даката

20.10.2020 | 17:13

Дълго бедрена голям смях ,пишете глупости тя е метър и дваисе

Отговори
1 0
Дрън дрън Дана

Дрън дрън Дана

19.10.2020 | 08:57

Хахахахах, журналистттт? OMG та тази е тъпа, та тъпа, като опули тея очи и озъби тая уста е като скункс, а говора и е по-зле и от на махленска лелка, ужааас...потрес е

Отговори
16 6
Хихи

Хихи

19.10.2020 | 08:55

Сериозни ли сте? Та тази е гризна, жалка, смешна, неграмотна и отблъскваща...WTF на кой е протеже, може само лошо да говори и за протежето и

Отговори
16 8
Снежана

Снежана

19.10.2020 | 05:03

Елементарно момиче със самочувствие. Заради нея не гледам вече предаването.

Отговори
22 7
Зрител

Зрител

19.10.2020 | 00:02

Много е зле горката.

Отговори
25 2
Пародия

Пародия

18.10.2020 | 21:40

Освен от мишки, забелязали ли сте колко се страхува да бъде избрана и на дуел? Физиономията й става като настъпана жаба. Колкото е красива, толкова е и смела, толкова е и журналистка. Ха-ха. На Сашо Диков откритието! Смях!

Отговори
38 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?