49

"Фермата" се нажежи до червено! Хепи Ванче избълва най-тежката обида

Страх от уроки, магии и заклинания тресе Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон на „Фермата“, която сега отново се бори за стоте бона в предаването. Бъбривата яхтена стюардеса трепери от пронизващия поглед на бившата хандбалистка Камелия, която е сред най-силните и самоуверени жени в стопанството, пише hotarena.net.

„С тези сини очи тя ще ме урочаса до края на живота ми! Трябва да се заключа!“, потръпна Ваня и побърза да скръсти ръце и крака. Конфликтът между напористите участнички тлее отдавна, но в последните дни излиза от контрол. Докато беше ратай, Ваня не спря да се оплаква от тежката работа, а Камелия - да й се подиграва, че е мързелива. Преди дни бившата спортистка влезезе в обора на мястото на предшественичката си и побърза да я обвини, че не е почистила на животните. „Кучката долна си е позволила да ме плюе!“, простена Хепи Ванче, след като разбра за атаката.

Освен Камелия, Ваня дразни с постоянното си мрънкане и натякване повечето участници в отбора си „Нови надежди“. Когато обаче имат нужда от нейната сила и издръжливост, те бързо забравят за лошите си чувства към нея. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Радко

Радко

06.11.2022 | 11:56

Хепи Ванче много я уважавам. Напълно съм съгласна с нея. Тая проста Камелия исках да я махнат от първия ден. Само интриги са и в главата. Дошла е във фермата, не в турски сериал. И на всичко отгоре със силикон в гърдите и хиалурон в устата. Егати жабата

Отговори
4 2
Дядо

Дядо

05.11.2022 | 11:32

Това нито го гледам нитоискам да ми го натрапват всеки ден .

Отговори
6 1
Жорж

Жорж

05.11.2022 | 10:27

Не знам тази Хепи ли е, Ванче ли е но нещо много не и е наред с главата на тази.

Отговори
9 2
Телевизор

Телевизор

05.11.2022 | 06:23

А стига с тези фермери . Вече са досадни . Това ли е за вас хайлайфа .

Отговори
12 4

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?