Следвайте ни

"Фермата" ридае: Участничка преживяла смъртта на детето си, изкарали я виновна

viber icon

Участничка в риалити предаването "Фермата" по bTV e преживяла смъртта на детето си, а после е била упрекната за нея от своя съпруг. Това стана ясно, след като фермерите получиха мисия да изпишат телата си с най-тежките обиди, които са чували за себе си, пише Lupa.bg.

Актрисата Даяна Ханджиева изрисува върху кожата си „провал“ - определение, изстреляно към нея от собствените й родители. Народната певица Поли Хубавенска украси краката си с „грозна“ и „дебела“ - обиди, изречени от мъж по неин адрес. „Оттогава имам комплекси. Полагам неимоверни усилия за външния си вид, внимавам с какво се храня и постоянно се гримирам“, призна разстроена тя.

Самоуверената Мария и фокусникът Данчо се украсиха с анти комплиментите „лоша майка“ и „лош баща“, с които настоящи или бивши половинки са разбили сърцата им. Пилотът Петър се „похвали“ с определенията „боклук“ и „егоист“, получени от екс гаджетата му. Пчеларката Надя пък разтърси всички с надписа върху ръката си: „виновна за смъртта“.

„Преди 16 години дъщеря ми се роди недоносена и на 37-ия ден почина. След като се разведох с първия ми съпруг той заяви, че аз съм виновна за нейната смърт“, каза през сълзи една от най-работливите участнички във „Фермата“ и предизвика вълна от съпричастност към болката й.  

Коментари (1)

елеонора изекиева

елеонора изекиева

01.11.2020 | 00:00

Не харесвам Надя, неискрена и властна. При нея всичко е пресметнато с цел стигане до финал, опита се да манипулира най-близкия си човек в предаването Мария за да я отстрани и да си разчисти пътя от силни дуелисти. Що се отнася до личната и трагедия не беше нужно да я развява пред цяла България, за мен това беше един лош театър пак с цел-съжаление от страна на зрителите и евентуално гласуване за нея ако е на финал.Когато нещо силно те боли го пазиш в себе си.

Отговори
9 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?