1939

Феновете в шок: Звезда от "Приятели" бил в кома две седмици заради...

Звездата от „Приятели“ Матю Пери разказа за пристрастеността си към опиатите и алкохола, която почти му е струвала живота. Изповедта актьорът прави в откровено интервю за списание People.

Вече трезвен, любимият актьор, известен с хитовата си роля на Чандлър Бинг, разказва подробно за своята десетилетна борба. Когато бил на 49, Пери получил спукване на дебелото черво заради употребата на опиоиди.

 

„Лекарите казали на семейството ми, че имам 2% шанс да оживея. Бях поставен на апарат, който прави цялосно обдишване на сърцето и белите дробове”, казва Пери. И добавя, че дори е бил в кома в продължение на две седмици, последвани от месеци на болнично лечение. Преживял общо 14 операции, използвал колостомна торба в продължение на девет месеца и се подлагал на рехабилитация цели 15 пъти.

Холивудската звезда споделя още, че решил да изчака пълното си възстановяване преди да разкаже своята история, защото бил сигурен, че това ще помогне на много хора, предаде NOVA.

Матю опитва алкохол за първи път, когато е едва на 13. Опиоиди започва да приема от 1997 г., когато подобни медикаменти му били изписани за успокоение на болката след инцидент с джет. Същата година влиза и в клиника за рехабилитация.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?