49

Феновете в потрес: Емилия скандализира с килограмите и вида си

Попфолк дивата затвърди правилото, че когато една жена е щастлива в любовта, не се притеснява как изглежда, макар феновете ѝ да са скандализирани

Емилия роди преди 9 месеца, но все още води битка с кантара. Блондинката обаче не се притеснява от излишните 10-12 кила и гордо ходи с минижупни роклички.

 

Най-дълго задържалата се жена до Коко Динев даде живот на третата си рожба през февруари. Тя дари с дъщеря голямата си любов Жорж Башур, а от бившия си има син Иван и още една дъщеря Мира, припомнят от Лупа. Емилия призна преди време, че не спазва диети и не й е фикс идея да е отново слаба, но феновете й я упрекват, че избира неподходящо облекло за изявите си. Но навиците от едно време явно не могат да я напуснат и късото си е късо, както русото си е русо.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Taня  Асенова

Taня Асенова

11.11.2022 | 16:35

Вижте аз имам предложение за следващия път на изборите. Този път да няма партии. Всички, които до сега бяха депутати да не участват. За изборите депутати от цялата страна по области.

Отговори
3 1
Бобо

Бобо

10.11.2022 | 14:57

Тая е с много тясна пу...а.искам да я жуля яко.

Отговори
4 4
Анти чалгар

Анти чалгар

10.11.2022 | 11:09

Много важна новина касаеща Чалгарите само.

Отговори
5 3
ПЕНТАГОРА

ПЕНТАГОРА

09.11.2022 | 22:34

ЕВАЛЛА НА ПРЕЗИДЕНТА , ТОЙ И ГЛУПАЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА СА ПРОДАЛИ БЪЛГАРИЯ А ВЪЗРАЖДАНЕ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НИ ! ОТДАВНА СМЕ ПРОДАДЕНИ КАТО ЖИВОТНИ !

Отговори
14 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?