71

Феновете в покруса: Звездата от хитов сериал обяви края си ВИДЕО СНИМКИ

Звездата от хитовия сериал "Изгубени" (Lost) Еванджелин Лили обяви, че слага край на филмовата си кариера. Красавицата, която преди 18 години спечели милиони почитатели от силния пол с ролята си на Кейт Остин, разкри, че никога не е мечтаела да бъде актриса и дори по онова време, плановете й за бъдещето всъщност не са били обвързани с киното.

В интервю тогава, тя предрича, че след "10 години би искала да бъде пенсионирана от света на киното". Е, макар и всъщност 18, Еванджелин разказва, че времето за това е дошло.

"Днес съм изпълнена с толкова радост и удовлетворение, докато изживявам плановете си. Слава на Бога, чувствам се толкова благодарна за цялото ми благополучие. Да се отдръпнеш от това, което изглежда като очевиден избор (богатство и слава) понякога може да изглежда страшно.

 
А когато стъпиш в своята дхрама (естествения закон, по индуизма), този страх е заменен от удовлетворение. Може и да се върна в Холивуд някой ден, но засега мястото ми е тук. Настъпи нов сезон и аз съм готова.. и щастлива", казва тя в пост, публикуван в профила й в Instagram.

Любопитно е, че и до момента актрисата не е с особено впечатляваща филмография като цифри. Тя има 27 филма в кариерата си, като последният все още е в етап на пре-продукция. Сред най-известните й, освен тази в нашумелия сериал "Изгубени", са трилогията "Хобит" и филмите от поредицата на Марвел за супергероя Осата - "Ант Мен".

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?