71

Феновете в екстаз: Нова СНИМКА с дъщеря си пусна Еда Едже от „Опасно изкушение“

Младата турска актриса Еда Едже, позната на българските зрители от хитовия сериал „Опасно изкушение“, стана майка за първи път на 4 април 2024 г. Тя сега се радва на дъщеря си Мина Ипек. Едже, която прекарва цялото време с бебето си, сподели с последователите си нова снимка с дъщеря си.

НТВ

33 годишната актриса на 21 юни 2023 г. се омъжи за баскетболиста Буграхан Тунджер, който играе за „Галатасарай“. Те бяха заедно от много години. Едже обяви, че очаква бебе месеци след сватбата.

НТВ

В публикация в социалните мрежи след раждането популярната актриса заяви: „Моята нетърпелива, скъпа дъщеря се роди внезапно. Тя избра много красив ден за себе си и ни направи много щастливи с пристигането си. Благодаря много на всички, които се обадиха, попитаха, се чудеха за нас и ни изпратиха своите добри пожелания."

Името на бебенцето Мина означава „кристал, прозрачно небе“, а Ипек – „мека и блестяща, елегантна, нежна и тънка“.

Еда Едже, която в момента е далеч от екраните и се грижи за бебето си Мина Ипек, сподели две снимки с дъщеря си.

Известната актриса написа под кадъра, направен, докато държи дъщеря си: „Не бъди толкова взискателна към себе си. Майката във филма "Извънземното" имаше извънземно, което живееше в къщата й с дни и тя не го забеляза.“

Еда има в предвид филма "Извънземното" създаден от режисьора Стивън Спилбърг, през 1982 година, който е считан за един от най-емблематичните научнофантастични филми в историята на киното.

Тази споделена снимка представя интимния момент на грижовната майка с първата си рожба. Актрисата, която все още не показва лицето на дъщеря си, за да е против уроки, написа в поста: „Така минават дните с моята малка Мина“.

НТВ

В социалните мрежи Еда разказа на своите последователи за това, през което е преминала по време на следродилния период: "От раждането непрекъснато съм с моето момиченце 24 часа в денонощието. Разбрах колко свещено нещо е майчинството. Няма сън, няма почивка , винаги се опитваш да се грижиш за нея по възможно най-добрия начин. Това е толкова странна любов и саможертва. До сега не знаех през какво преминават момичетата след като родят. Ходихме с подаръци на посещение при родилките, но едва сега разбирам какво са преживели те. В момента нямам време, но от тук нататък с майките ще си говорим много за този свещен момент. Всички заслужавате огромно уважение и приклонение."

Архив

Еда Едже, нашумя с много успехи в турските сериали и филмовата индустрия. Тя е родена на 20 юни 1990 г. в Истанбул, Турция. Едже стана известна в България с ролята си на Йълдъз Йълмаз Аргун в турския драматичен сериал „Опасно изкушение“. Този хитов сериал, излъчван между 2018 и 2023 г., направи Еда изключително популярна актриса. 

Персонажът Йълдъз е леко повърхностно и несериозно момиче, което се омъжва за мъж, два пъти по-възрастен от нея.

Преди това през 2015 г., Еда има водеща роля в романтичния комедиен сериал „Статус на връзката: Смесен“ с Берк Октай. Тя също така участва в различни филми, включително „За дъщеря ми“, „Говорете като съпруга си“, „Говорете за съпруга си: Възкресение“, „Горумче“, „Историите на Деде Коркут: Дели Думрул“ и други.

Извън актьорската сцена, Еда завършва психология в Университета „Билги“ в Истанбул.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?