71

Феновете тъжат: Култов водещ се сбогува с NOVA с прочувствени думи СНИМКА

Водещият Михаил Дюзев се сбогува с NOVA с пост във Фейсбук. Той беше водещ на предаването "Пресечна точка", което се завръща за новия сезон, но с друг водещ.

Предаването ще бъде с нов водещ и изцяло ново студио. Журналистът Анна-Мария Конова ще представя на зрителите разширен коментар на важните теми от деня от 11 септември.

"Радвам се, че бях малка част от промяната в телевизонната публицистика с „Пресечна точка”! И ръководството на Нова, с което започнахме и това с което продължихме, имаха смелостта да предложат на зрителите си качествено съдържание и коментар в рамките на един телевизионен час. За трите години досега над 350 гости бяха свободни да изразят и защитят позициите си в диалог и спокоен разговор. Според мен и според рейтингите това беше оценено от зрителите много високо. Благодаря на всички колеги и успех занапред!

И от 4 септември не пропускайте началото на новия радио – сезон с Дарик Кафе от 6.30 до 10.00 всяка делнична сутрин!", написа Дюзев, който е и радиоводещ.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Голям

Голям

26.08.2023 | 19:28

Праз местя насам натам , мандаринки.

Отговори
1 0
Задължително

Задължително

26.08.2023 | 15:38

Трябва да знаем какво става в нова и бТВ всеки ден. Това несъм го гледал и ми е все тая за този . Не обичам такива предавания и не гледам бг тв от години , новини и такива не ме интересуват .

Отговори
2 0
Фенове

Фенове

26.08.2023 | 08:43

Имат музиканти певци но не и журналисти от радио показващи се от време на време по тв. А това пресечна точка е само за манияци на публицистика и политика и глупости.

Отговори
2 3
Шашък

Шашък

26.08.2023 | 09:11

Ами точно манияци на публицистика и политика са му феновете .

Отговори
4 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?