2374

Феновете сведоха глави: Ангел изповяда най-голямата си болка след "Фермата" СНИМКИ

Ангел Тенев е един от най-атрактивните участници във "Фермата"6. Той стана част и от тазгодишното осмо издание на риалити формата, но по стечение на обстоятелствата напусна първи стопанството. Въпреки краткия си престой във "Фермата" обаче, Ангел си тръгна с нещо много ценно, в чието съществуване може би вече се бе усъмнил - той успя да се влюби до уши в Камелия.

Запознанството му с Христо Стоичков също допринесе за вихрената емоция накрая. Футболната легенда е бил особено откровен с него, а това, което му споделя, е повече от показателно.

В интервю за bTV Ангел Тенев не само, че не спести нито детайл от всичко преживяно вътре, но и разкри коя е най-тежката битка в живота му до момента.

Това е второто му влизане във формата.  "Фермата" 6 била като първата любов за него. "Фермата" 8 е втората. Първият път не били разделени на отбори. До ден-днешен е така. Сега усетил нещо друго - напрежение, което в даден момент може и да се превърне в спойката за приятелство между участниците.

Според него трябва да си много възвишен и много голям човек, за да пренебрегнеш първичните си инстинкти, да пренебрегнеш себе си, за да подадеш ръка на другия отсреща. 

Финалът за него никога не е бил амбиция. Подкрепя думите на Иван, който казва, че хората, когато са поставени в крайни ситуации, тип казарма, както е било едно време, изграждат наистина добри приятелства, защото няма как да са лицемерни един с друг. Състезателите са 24/7 заедно, приемат се с добрите и лошите си страни. В тазгодишния сезон на "Фермата" условията са тези, които ще променят хората, смята Ангел.

Признание в любов

Влюбил се, но няма как да знае дали е истинска, дали е малка или голяма. Когато

"Камелия излезе се надявам да я видя, нищо повече. Както казва моят много добър приятел – Митко от "Фермата" 6 – мъжът предлага, жената избира. Но тази любов ме промени много, промени мисленето ми и дори мирогледа. Много съм благодарен за това, което ми се случи в тези пет дни, защото по някакъв начин отвори сърцето ми, повярвах, че това чувство съществува, че го има."

Говори с голям респект за Христо Стоичков

"Мисля, че Христо Стоичков вероятно е идол не само на мен, а сигурно и на половин България. Той е звезда не само у нас, а в световен мащаб. За мен той е много харизматичен. Носи духа на българското. Колкото и да сме свикнали да си мислим, че всички звезди в България, всички големи футболисти, които играят по цял свят, са някъде извисени нагоре, Христо Стоичков разби този стереотип на пух и прах. Разби го като дойде при нас, говорихме си, все едно сме служили заедно в казармата. От сърце и душа, без никакво фамилиарничене. Той успя да предразположи цялата група. Беше обикновен човек, който се е трудил, мъчил и постигнал много."

Каза ми: "Ачка, аз мога да ям в най-скъпия ресторант в Монако омари, но мога да ям и тук с вас сланинка и лучец, и ми е много по-сладко на душата, отколкото там да ям с десет вилици и десет ножа". И като чуеш това от човек, който наистина го е постигнал, а не е вид пиар, се замисляш какъв е той наистина. За мен Христо Стоичков е голям мъж, голям човек. Ние го мислехме за някаква много дебела Библия, която е само за кардинали, а той се откри пред нас като книжка на Ангел Каралийчев, която всяко дете е чело.

С усмивка си припомня емлематичната  ’94-та.

"Бях на 15 години и се возех в центъра на Пловдив в един "Москвич", на чийто покрив имаше багажник, от който развявах горд българското знаме. Хората вървяха по улиците и крещяха: "Българи юнаци!" Тогава ни беше сплотен народа, бяхме единни, усетих силата на България и на хората в нея. Благодарение на Христо Стоичков и на златното поколение българи! От тогава до ден-днешен не съм усетил това."

 

Най-тежката битка, която е имал Ангел е смъртта на първородния му син. 

"Да дадеш на всички около теб силата и опората, когато самият ти се нуждаеш от тях. Не знам как приех това… на Господ му е трябвало моя курбан, моя син. Надявам се, че той е на по-хубаво място, пораснал, възмъжал и някой ден ще го видя."

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?