4232

Феновете се възмутиха! Михаела Маринова качи пикантни кадри в нета СНИМКИ

Феновете ѝ обаче, които са свикнали с нейното иначе стилно и премерено излъчване, останаха възмутени

 

Красивата певица Михаела Маринова реши да покаже малко повече плът през последните дни, въпреки че принципно не е от известните дами, от които трудно или пък много рядко можем да видим нещо наистина скандално.

Изглежда, че лятото и настоящото турне на Кока Кола разкрива неподозирани страни, както е видно и в случая с русата и гласовита хубавица. Мишето, както я наричат приятелите ѝ, публикува кадри онлайн в доста оскъдно облекло, което повече прилича на по-голямо парче плат, отколкото на тоалет - впит бял потник и блестящи изрязани панталонки, очертаващи и разкриващи формите ѝ.

  

Тя е допълнила провокативния тоалет с лъскави сини ботуши на ток, които едва ли са най-добрия избор в горещото време. Тя все пак допълва към снимките, че това е любимото ѝ време от годината.

Феновете ѝ обаче, които са свикнали с нейното иначе стилно и премерено излъчване, останаха възмутени.

"Адски важно е да постнеш снимка на задника си!", недоволства неин фен. "Красив глас, но порнографско излъчване", пише друга възмутена фенка. Макар повечето коментари да изразяват одобрение към сексапила ѝ, все пак нейни верни фенове призовават Михаела да запази класата си и да не се опитва да подражава на колежките си, които печелят слава с голотия и провокации.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?