4232

Феновете са съкрушени! Халваджиян с ужасна новина за Капките

Продуцентът Магърдич Халваджиян съобщи доста неприятна новина за зрителите на "Като две капки вода"

Думите му дойдоха като гръм от ясно небе и помрачиха настроението на запалените фенове на имитаторското шоу. 

Арменецът оповести новината и веднага заваляха въпроси и умолявания това да не се случи. Но той е категоричен: иде краят на "Капките". 

Макар шоуто все още да е лидер на телевизионния екран, рейтингът спада с всяка следващата година, а на него му е трудно с избора на звезди. Той твърди, че едно от условията на лицензоиздателя е участниците да бъдат популярни на широката общност. А вече им става все по-трудно да съберат участниците, защото повечето са се извъртели, а останалите не са готови да се впуснат в такова приключение. 

БЛИЦ

Халваджиян дава за пример актьора Владимир Зомбори, който е любимец на зрителите от последния сезон, че отдавна са искали да го поканят, но не е бил достатъчно известен и не са позволявали. Изчакали са да набере популярност покрай сериала "Вина" и чак тогава да се включи в "Капките". 

"Може в един момент просто да спрем", казва Халваджиян, който и тази година се е видял в приключение с попълването на участниците. Но относно водещите няма никакви забележки и специално Рачков го е оставил да експериментира, без да му се бърка. И винаги накрая на всеки лайф го поздравява, защото е ненадминат.

Тази новина разочарова зрителите, които вече 12 години се забавляват с "Като две капки вода". Все пак продуцентът пояснява, че има намерение за още един сезон и се заговори, че Галена ще бъде сред звездите, които ще имитират други звезди. Остава му да убеди още седем участници и сезонът е готов, предаде show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?