Следвайте ни

Феновете на Галена се отрекоха от нея

Фолкпевицата Галена получи много критики за участието си прайда, и то предимно от нейни фенове.

Много почитатели на фолкмузиката открито призоваха певицата да не пее на обратните. Те открито заявиха, че тя ги е предала. Галена обаче не се трогна от думите им и избухна: „Щом те са разочаровани от мен, и аз съм разочарована от тях“.

"Любовта няма пол, няма етнос, няма никакви граници за любовта. Обичайте се, хора, с цялото си сърце“, подкани публиката шармантната певица. Тя се появи на сцената с дизайнерско яке, цялото в пайети и цветен клин, който подчертаваше фигурата й. Развявайки знамето на дъгата, тя разказа кака много хора са й казвали да не идва. „Лесно е да мразиш, трудно е да мислиш. Внимавай кого мразиш, защото може да се окаже твой любим човек. Затова бъдете цветни, обичайте се и не давайте власт на омразата“, сподели певицата.

След участието й тя отново бе нападната от фенове, но Галена ги призова да бъдат толерантни, пише "България Днес“. След края на концерта се разбра, че Галена е получила предложение да пее на прайда в Израел. Изненадващото предложение е дошло от колежката й Нета Барзилай, с която пяха на една сцена по време на прайда.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?