1939

Феновете на Адел полудяха: Боже, какво си направила? СНИМКИ

Адел разбуни духовете в мрежата с новата си визия. Феновете ѝ останах шокирани от последните папарашки снимки на изпълнителката и я подлагат на безпощадна критика. На публикуваните в Daily Mail кадри Адел е запечатана в кола с приятеля си Рич Пол. Двойката отива на вечеря в гръцки ресторант в Бевърли Хилс, пише jenata.blitz.bg.

Певицата не е гримирана, косата ѝ е спусната свободно, а устните ѝ са много по-плътни и големи. Те изглеждат подпухнали, сякаш току-що си е инжектирала филъри. Очевидно Адел е направила корекцията в последните дни, тъй като устните ѝ не бяха толкова плътни при последната ѝ изява пред публика в Хайд Парк.

"Изглежда ужасно", "Боже, какво си направила?", "Променена до неузнаваемост и не към по-добро", "Какъв срам", "Да правиш това с лицето си е глупава идея", "Адел, защо направи това?", "Честно казано, харесвах я повече преди да в връхлети славата", гневят се читателите на изданието.

Намират се и такива, които подкрепят изпълнителката. За тях тя все още е невероятна певица, без значение как изглежда, а това какво прави с лицето и тялото си, е лично нейна работа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?