1553

Феновете бесни, Гани пак заразя бебето

„Кой ти гледа детето? Или и него заряза?“. Така питат гневни фенове под снимките на „Мис Силикон“ Джулиана Гани от последната й почивка. Тя обаче не обърна никакво внимание на коментарите и продължи да качва снимка след снимка. Там пловдивчанката е в компанията на приятеля си Теодор.

Според Джулката Малдивите е раят на земята. Толкова е спокойно, непокътнато и красиво, че не може да се опише с думи, казва тя. „ Освен това ти си тук и не ми трябва друго"- философства русата фурия под общата си снимка с полицайчето от Велико Търново. С него тя се събра след разлъката с фитнес инструктора Илиян от Монтана.

Силиконката явно нехае за детето си Кай. На нея и стига само да е в компанията на мъж. Не ни изненадва, че е хукнала по далечни дестинации да се пече. Това, че бебето няма и годинка не я притеснява. Преди време бившият на Гани публикува запис, в който ясно се чуваше как тя не се интересува за първородното си дете - Давид. Дори повери грижите за него на баща му Илиян, нещо, което много малко майки биха направили.

 

Запознати припомнят, че Джулиана не за първи път зарязва детето си, за да пътува. Тя поверила грижите за него на бабите и на бавачка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?