3906

Фенките тръпнат: Турският Брад Пит отново у нас

Фенките тръпнат: Турският Брад Пит - Къванч Татлъту отново у нас

 

Филмът сензация - "Златно момче“ с актьора Къванч Татлъту провокира рекорден зрителски интерес и широко обсъждане във всяка една територия, където се излъчва, както и в социалните мрежи. За по-малко от година сериалът е закупен от над 100 държави от цял свят и очарова многомилионните си фенове с изключително смел сюжет и брилянтна актьорска игра. Сега и родните фенове ще могат да му се насладят.

Най-новата продукция с участието на любимеца на българските зрители – Къванч Татлъту – е лентата "Семейството“, това е втората сензация за тази година в световен мащаб. Той се радва на любовта на зрители от над 80 страни в целия свят. Двете поредици ще бъдат само част от първокласната селекция от премиерни заглавия, с която bTV Story дава категорична заявка да прикове вниманието на любителите на качествените сериали и романтичните филмови поредици съвсем скоро.

 

Категоричният фаворит на публика в момента и рейтингов феномен не само в съседна Турция, където е създаден, "Златно момче“ (Golden Boy) проследява необикновената любовна история на заможен, но крайно безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак. В центъра на историята, базирана на реални събития.

 

Изключителният успех на сериала в цял свят се дължи както на грабващия и динамичен сюжет, така и на химията между двамата главни актьори – Мерт Рамазан и Афра Сараджоолу, които се превръщат в категорични любимци на зрителите.

В програмата на bTV Story централно място ще заеме и новият сериал с участието на най-популярния турски актьор – Къванч Татлъту – "Семейството“ (The Family). В продукцията, която разбуни духовете в редица страни, турският Брад Пит влиза в ролята на собственик на нощен клуб и глава на влиятелна фамилия. Той поема сенчестия бизнес на семейството си след самоубийството на баща си и с всички сили се стреми да го спаси и легализира.

 

В този етап от живота си, героят се запознава с млада и амбициозна психоложка (Серенай Саръкая), бореща се сама с превратностите на съдбата и готова на всичко, за да защити единствената си близка – своята сестра. Въпреки че принадлежат към два различни свята и имат коренно различни възгледи за живота, двамата се впускат в бурен любовен романс с непредвидими последствия…

 

Провокирана от собствените си демони, психоложката решава да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие отвъд привидната хармония. Тайните, които разбира, обаче, променят из основа представата ѝ за "Семейството“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?