49

Фенките ронят сълзи: Ето какво направи Мария Бакалова с Валери

Любовта на най-новата светска двойка се разгаря с бързи темпове и скоро Валери може да последва Мария в САЩ, за съжаление на многобройните си фенки

Мария Бакалова и Валери Григоров са на романтично пътешествия във Франция. Новата звездна двойка споделиха сторита, на които са отбелязали, че се намират във френските Алпи. Актрисата и риалити звездата са се разходили из малкото, но китно средновековно градче Ивоар.

Както е видно, пролетта във френските Алпи все още не е настъпила, ако съдим от зимното облекло на Мария и Валери. По-важното обаче е, че любовта им е повече от видна, защото холивудската звезда иначе не би си позволила да демонстрира личния си живот.

Малко повече от месец след като се залюби с Валери Григоров от „Игри на волята”, Мария Бакалова вече е влязла в семейството му. Звездата е била официално представена на „свекърва” си - олимпийската шампионка Мария Гроздева, с която много са си допаднали.

Съвсем доскоро Мария Гроздева все още не беше виждала на живо приятелката на сина си. Шампионката познаваше „снаха” си само от снимки в медиите и видеозаписи, пише каналът Vbox7. Връзката на сина ѝ с филмовата звезда обаче се развива толкова бързо, че Валери решил да запознае любимата си със своята майка в първия възможен момент, като по този начин на практика я е направил част от семейството си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Моля,

Моля,

22.03.2023 | 08:58

пощадете читателите си. Не пишете за това подобие на жена - грозна, развратна, тъпа, бездарна и позор за България.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?